Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0
Vogel&Noot Austria
Mai multe informatii

Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
Radiatoarele compacte Vogel & Noot reprezintă funcţionalitatea în formă pură. Un plus este constituit de faptul că sunt uşor de curăţat, deoarece învelişul superior este detaşabil. Varietatea mare de culori şi de accesorii determină posibilitatea unor ajustări individuale în orice moment.
Radiatoarele compacte Vogel & Noot sunt disponibile cu o conectare 4 x ½".

Fabricate din folii rulate la rece din oţel, conform EN 422-1, având o canelură robustă dar stilată, cu striaţii la intervale de 40 mm, conform DIN 55900 partea 1, încălzite in cuptor la 190°C, finisate cu un strat de vopsea electrostatică, conform DIN 55900 partea 2, în culoarea standard 9016, încălzite în cuptor la 210°C;
Echipate cu suporturi de prindere pe perete, sudate în spate, cu un înveliş superior galvanizat, detaşabil, şi cu două panouri laterale, galvanizate (pantru tipurile 11 K, 21 KS, 22 K, 33 K). Învelişul corespunde normelor BAGUV, putând fi asamblat sau dezasamblat cu ajutorul clamelor décor (în culoarea standard 9016).
Controlul calităţii conform DIN EN 442. Monitorizare constantă a procesului de producţie, conform EN-ISO 9001/9002.
Triplu ambalat (ambalaj cartonat, protecţii la muchii şi folie adezivă)

Radiatoarele din otel tip panou VOGEL & NOOT se folosesc in instalatii de incalzire centrala,in care agentul termic este apa.
Datorita designului elegant sub care se prezinta, si a posibilitatilor de racordare,fac fata celor mai sofisticate cerinte de amenajare a locuintelor.
Se folosesc pentru incalzirea spatiilor de locuit,de birou,si a altor spatii cu umiditate normala.Nu pot fi utilizate in spatii cu umiditate ridicata precum,spalatorii,cantine,bazine de inot,unde nu exista o ventilatie corespunzatoare.
Au un finisaj superior,design modern si elegant.

Radiatoarele de baie tip portprosop produse de către Vogel & Noot au fost proiectate de către cei mai buni stilişti din vestul Europei; ele se remarcă atât prin designul unic cât şi prin oferta adaptată pentru fiecare buzunar.
Calitatea produselor poate fi confirmată cel puţin prin garanţia pentru o perioadă de zece ani. Garanţia este oferită atât pentru etanşeitate cât şi pentru suprafaţa lăcuită a radiatorului.
Rezistenţa specifică este asigurată datorită vopsirii radiatoarelor în două etape: prin metoda de anaforeză şi prin prăfuire electrostatică. Un astfel de mod de protecţie împotriva coroziunii este utilizat numai de către un număr redus de producători.

Camera de baie este o încăpere care necesită radiatoare speciale:
1. rezistente la umiditate
2. adaptate pentru uscarea prosoapelor
3. decorative