Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Termostat programabil Logictherm R7 WI-FI


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: LOGIC7WIFI
Producator:  Logictherm
Pret vechi: 190.00 lei (-7%)
Pret: 175.00 lei   (Tva inclus)

Produsul nu se afla pe stoc!
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Termostatul de ambient digital programabil cu transmisie WI-FI Logictherm R7 are un design modern cu un ecran generos, cu afisaj mare iluminat cu posibilitatea programarii pe 4 perioade de timp cu 4 temperaturi diferite.
Unitatea fixa: alimentare 230 V
Unitatea mobila: alimentare cu 2 baterii AAA 1,5 V
Interfata: Fara fir (wireless)
Sensibilitatea de comutare: ± 0,5 °C
Domeniul de reglaj al temperaturii: 7-35°C din 0,5 în 0,5 °C
Domeniul de afisare a temperaturii: 0–35°C din 0,5 în 0,5 °C
Precizia de afisare a temperaturii: ±0,5 °C
Tensiunea de alimentare unitatea mobila: 2 x 1,5 V baterii alcaline (AAA) 
Tensiunea de alimentare unitatea fixa: 230 V


Termostatul programabil Logictherm R7WI-FI este adecvat pentru comanda unui aparat de încalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încalzire centrala comercializate în România si Uniunea Europeana, indiferent de tensiunea de comanda (24V sau 230V). Termostatul comanda aparatul de încalzire sau de climatizare astfel încât temperatura ambianta sa fie mentinuta constanta la valoarea dorita de dvs.
Precizia mare a termostatului asigura CONFORT în locuinta sau biroul dvs., precum si ECONOMIE la cheltuielile cu energia.
Termostatul Logictherm R7RF este mobil, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix în legatura directa cu  cazanul de încalzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor si cazan.
Termostatul poate comanda un aparat de încalzire sau de climatizare.
Termostatul poarta un numar de serie de fabricatie. Acelasi numar este trecut si pe receptor. Cu alte cuvinte termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa, cu scopul de a comunica numai între ele.
Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.
Termostatul cu comanda în radiofrecventa este mobil. Din acest fapt rezulta câteva avantaje, si anume:
- nu necesita pozarea unui cablu electric, se evita deranjul în cladire;
- permite gasirea, prin încercari, a locului optim de amplasare al termostatului;
- este adecvat situatiei în care destinatia lui se schimba, de pilda, ziua este folosit în sufragerie, seara este mutat în dormitor.
Raza de actiune este de aproximativ 50m în spatiu deschis si de aproximativ 30 m într-o cladire, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele întâmpina structuri metalice, beton armat etc.
Daca se întrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona în lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa câteva minute, derularea programului prescris.
Butoanele de actionare ale termostatului sunt vizibile în fotografia de pe coperta. Este usor de exploatat, deci nu necesita cunostinte de specialitate. Citirea cu atentie a acestor instructiuni va va aduce satisfactia utilizarii în cele mai bune conditii a produsului de fata.


Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoara in intuneric. Afisajul este usor vizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere. Cele doua butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionand butonul mare + sau - obtinem temperatura dorita intr-unul dintre urmatoarele moduri:R7 RF este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat intre receptor si cazan. Distanta termostatului fata de receptor poate fi de aproximativ 50 m in teren deschis si aproximativ 30 m in cladire, in functie de structura cladirii.

Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Fise tehnice atasate