Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Termostat fara programare Logictherm R3 WI-FI


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: LOGIC3WIFI
Producator:  Logictherm
Pret vechi: 180.00 lei (-11%)
Pret: 160.00 lei   (Tva inclus)

Produsul nu se afla pe stoc!
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Termostatul de ambient digital neprogramabil cu transmisie WI-FI Logictherm R3 are un design modern cu un ecran generos, cu afisaj mare iluminat.
Unitatea fixa: alimentare 230 V
Unitatea mobila: alimentare cu 2 baterii AAA 1,5 V


Termostatul de camera Logictherm R3 WI-FI este adecvat pentru comanda unui aparat de încalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încalzire centrala comercializate în România si Uniunea Europeana, indiferent de tensiunea de comanda (24V sau 230V). Termostatul comanda aparatul de încalzire sau de climatizare astfel încât temperatura ambianta sa fie mentinuta constanta la valoarea dorita de dvs.
Precizia mare a termostatului asigura CONFORT în locuinta sau biroul dvs., precum si ECONOMIE la cheltuielile cu energia.
Termostatul Logictherm R3 WI-FI este mobil, necesita legatura electrica prin cablu la cazan doar pentru unitatea fixa, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix în legatura directa cu  cazanul de încalzire). Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor si cazan.
Termostatul poate comanda un aparat de încalzire sau de climatizare.
Termostatul poarta un numar de serie de fabricatie. Acelasi numar este trecut si pe receptor. Cu alte cuvinte termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa, cu scopul de a comunica numai între ele.Este usor de exploatat, deci nu necesita cunostinte de specialitate. Citirea cu atentie a acestor instructiuni va va aduce satisfactia utilizarii în cele mai bune conditii a produsului de fata.

Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Fise tehnice atasate