Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Teava Purmo PEX-PENTA cu bariera de oxigen 16 mm - colac 600 m


Opinia clientilor:
3.00 / 19 voturi
Cod produs: PEXPENTA16600
Producator:  Purmo
Pret vechi: 2250.00 lei (-2%)
Pret: 2200.00 lei   / (Tva inclus)
Specificatii

Teava PexPENTA 16x2 tip C cu bariera de oxigen EVOH pentru incalzirea prin pardoseala sau la radiatoare.
Rola: 600 m
Temperatura maxima a agentului termic: 90*C
Presiune maxima de exploatare: 6 bar
Garantie: 30 ani


PexPENTA prima conducta cu bariera de oxigen complet protejata, a fost conceputa pentru a asigura o performanta si siguranta superioare în sistemele de încalzire. Fabricata in Germania si respectând standarde stricte de calitate, PexPenta este singura conducta din industrie care este supusa unor teste interne pentru permeabilitatea la gaze. Cea mai buna inovatie a ingineriei germane, fiecare milimetru al conductei PexPenta este verificat cu tehnologie cu laser în timpul procesului de productie. Unic în industrie, cele cinci straturi ale conductei PexPenta sunt extrudate simultan. Apoi, procesul de reticulare prin bombardare cu electroni întareste conducta pâna la structura sa finala robusta, dar flexibila. Avem atât de multa încredere în produsul nostru încât toate conductele PexPenta beneficiaza de o garantie unica de 30 de ani.



Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:



+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Fise tehnice atasate