Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Teava PE-Xc TECE floor SLQ 17x2 colac 600 m


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: 77131760
Producator:  TECE Germania
Pret: 2250.00 lei   (Tva inclus)

Produsul nu se afla pe stoc!
Specificatii

Teava PE-Xc 17x2 mm cu bariera de oxigen TECEfloor SQL Silver Line, sistemul profesional german de încălziere în pardoseală ce garantează cele mai bune performanţe. 
Lungime colac: 600 m
Culoare: argintiu

Tevile de încălzire cu barieră de oxigen (EVOH), TECE Pex-C, rezistă la o temperatură maximă de 90 grade şi presiune de 10 bari. Bariera de oxigen (EVOH) se află la interiorul ţevilor, astfel încât în procesul de montaj, nu se poate deteriora.


Tevile TECEfloor de tip PE-Xc SQL Silver Line asigura un efect de memorie crescut, o caracteristica a materialului PE-Xa. Dupa indoire sau largire, tubul revine la forma initiala, excluzandu-se riscul de cutare a tevii la montaj.

Tevile PE-Xc permit raze mai mici de curbura comparativ cu celelate tipuri de teava putand fi montate chiar si la temperaturi scazute.
TECEfloor se bazează pe calitate, toate componentele sistemului sunt testate 100% şi sunt de cea mai înaltă calitate germană, garanţia compatibilităţii sunt exprimate şi în denumirea gamei, SLQ - „SILVER LINE QUALITY”.

 Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii