Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Specificatii tehnice radiatoare Vogel & Noot

Având sediul în Wartberg, Austria, Compania Vogel & Noot are o gama larga de radiatoare, care fac ca societatea sa fie considerata o adevarata deschizatoare de drumuri în tehnologia termica datorita aportului sau la inovarea pieÅ£ei europene în domeniu.
Înca din 1929, Vogel & Noot producea radiatoare din oÅ£el inoxidabil.
Într-un fel, acestea au fost produsele ce au asigurat trecerea la radiatoarele plate fabricate de Vogel & Noot.
 
  Prima linie complet automatizata de producere a radiatoarelor compacte a fost lansata în 1975. În anii ’90, Vogel&Noot Thermal Engineering a început sa produca si sa comercializeze o întreaga serie de radiatoare. S-a construit linia de producÅ£ie pentru radiatoare design si pentru convectoare. În 1995, Vogel & Noot Thermal Engineering a trecut în urmatoarea faza a dezvoltarii sale, achiziÅ£ionând unul din producatorii importanÅ£i de sisteme de cosuri de fum, fabricate din oÅ£el inoxidabil, anticoroziv. În 2002, compania Vogel & Noot Thermal Engineering a fost încorporata în grupul internaÅ£ional Rettig Ab. Odata cu introducerea, în 2003, a patru sisteme de încalzire prin pardoseala, Vogel&Noot Thermal Engineering a demonstrat o expertiza solida pe piaÅ£a tehnologiei încalzirii.
Astazi, cu fabrici în Austria, Germania, Polonia si Ungaria, Vogel & Noot Thermal Engineering este prezenta pe toate pieÅ£ele importante din Europa.
  Radiatoarele Vogel&Noot plate sunt conforme celor mai înalte standarde, nerenunÅ£ând, în acelasi timp, la aspectul lor placut. De exemplu, design-ul plat si asimetric al canalelor de apa permite reglaje rapide, datorita volumului redus de apa.
Acest produs sofisticat a fost creat astfel încât sa se obÅ£ina o putere cât mai mare la temperaturi mai mici. Rezultatul – caldura confortabila cu costuri reduse.Pentru a îndeplini toate cerinÅ£ele, toate sistemele plate pot funcÅ£iona monotubular sau bitubular. In cazul radiatoarelor cu conectare mediana,datorita tehnologiei de conectare cu conector T, puteÅ£i decide si planifica independent pâna în ultimul moment. Astfel, Vogel & Noot Thermal Engineering stabileste noi standarde pe piaÅ£a europeana a radiatoarelor.
Toate radiatoarele plate Vogel & Noot sunt certificate RAL. Va garantam o calitate ce depaseste normele uzuale. Sudura precisa, suprafeÅ£e vopsite cu grija si o finisare de calitate va ofera siguranÅ£a calitaÅ£ii pentru mulÅ£i ani.Radiatoarele plate, plane, verticale, tubulare sau design, convectoarele, pereÅ£ii încalziÅ£i, dar si sistemele de încalzire prin pardoseala si sistemele de evacuare a gazelor arse sunt disponibile în mai multe forme si într-o gama larga de culori.
Datorita apropierii geografice de Balcani, si prezenÅ£ei îndelungate pe piaÅ£a Ungariei, CroaÅ£iei, Sloveniei etc, Vogel & Noot Wärmetechnik AG a reusit sa acumuleze multa experienÅ£a relevanta pentru dezvoltarea ulterioara a acestor pieÅ£e.
Vogel & Noot este prezenta pe piaÅ£a din România din 1997, si, deja, si-a facut o reputatie solida în domeniul tehnologiei încalzirii.

Specificatii tehnice radiatoare Vogel & Noot. Fisiere atasate: