Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA Hydronics.Precizia, cunostintele si experienta s-au combinat acum pentru a asigura o gama integrala de solutii dintr-o sursa unica, de incredere.
Marcile de produs Pneumatex, TA si Heimeier au fost reunite pentru a forma o unica societate exceptionala, care va opera sub denumirea de TA Hydronics.Gama de competente opereaza ca una singura, in beneficiul clientilor permitand distributia hidraulica la nivelul intregului sistem. TA Hydronics este sursa unica pentru cea mai comprehensiva gama de solutii de sistem din industria hidraulica.
Mentinerea presiunii si calitatii apei
TA Hydronics este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii - cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

Cea mai importanta componenta a sistemului este chiar apa. De aceea calitatea si presiunea acesteia trebuie mentinute cu o atentie deosebita.
Modificarile de temperatura genereaza modificarea volumului apei, aspect care trebuie imediat gestionat pentru a se evita deteriorarea si defectarea sistemului. Sistemele sigure de control al presiunii, cu compresoare sau pompe, o gama vasta de vase de expansiune si instalatii de adaos, asigura existenta unei cantitati corespunzatoare de apa, la presiunea adecvata in sistem. Gama vasta de separatoare protejeaza instalatia si mentin performanta sistemului, pastrand apa fara micro-bule si depuneri in sistemele de incalzire, solare si de racire a apei. Iar instalatiile de degazare utilizeaza un proces de atomizare pentru separarea completa a gazelor de apa, intr-un vas de vacuum special proiectat.

Echilibrare si control
Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. 
TA Hydronics este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza TA Hydronics acopera toate tipurile de sisteme hidraulice - cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.
Echilibrarea hidraulica se refera la controlarea debitului de apa, fara aceasta un sistem de control al temperaturii nu va functiona niciodata la intregul sau potential. In prezent, sistemele neechilibrate reprezinta cauza a doua treimi din problemele legate de climatul interior. In calitate de experti in echilibrare, compania TA Hydronics permite mentinetinerea confortul la nivelul adecvat si sporirea eficientei HVAC cu pana la 30%. 
Control termostatic
TA Hydronics se afla intr-o continua cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in domeniul controlului termostatic pentru extinderea gamei specifice de produse.
Gama de robinete termostatice cuprinde mai mult de 120 de robinete termostatice diferite la care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. Compania ofera de asemenea, o gama extinsa de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, vane de control si inchidere, astfel asigurand o solutie pentru orice situatie.
Cu un istoric bogat de succese datorate dedicarii fata de precizie si control, sistemele de control termostatic garanteaza siguranta in ceea ce priveste controlul temperaturii. Toate robinetele termostatice sunt realizate din bronz. Rezistent la coroziune si dezincare, acest material puternic este fasonat prin intermediul procesul propriu de turnare. Rezultatul este un robinet termostatic si un control al temperaturii inegalabil.    
  Experienta genereaza perfectiune
Determinarea specificatiilor hidraulice in constructiile noi si renovari poate fi descurajanta in cazul prezentarii cu toti factorii care trebuie sa lucreze in perfecta sincronizare in cadrul unui sistem.
Eficienta energetica si impactul asupra mediului reprezinta in prezent aspecte majore in determinarea specificatiilor hidraulice in constructii la scara larga si renovari. Experienta legata de optimizarea sistemelor hidraulice de distributie pentru a deveni eficiente energetic in structuri de mari dimensiuni, fac din TA Hydronics partenerul pe care va puteti baza pentru asigurarea unui nivel ridicat de eficienta necesar proiectelor. 
Aspectele legate de mediu joaca de asemenea un rol vital in determinarea controlului eficient al sistemelor de incalzire si racire in proiectele de dimensiuni reduse. Sistemele de incalzire cu panouri solare devin din ce in ce mai mult un mijloc uzual de generare de energie si aceasta inseamna ca vasele de mentinere a presiunii de o calitate ridicata devin o necesitate. TA Hydronics se afla intr-o pozitie unica de a furniza experienta, cunostintele si instrumentele, si inovatia necesare pentru a garanta faptul ca proiectul asigura maximum de economii de energie.

Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA Hydronics. TA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.