Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Moderne si practice: Calorifere Purmo Kos VerticalDaca vrei sa-ti decorezi locuinta modern atunci trebuie sa stii ca pe langa faptul ca trebuie sa urmaresti tendintele in ceea ce priveste mobilierul, culorile sau aparatura electrocasnica, este necesar sa alegi si un calorifer estetic. Caloriferul trebuie sa beneficieze de o tehnologie moderna si se incadreze perfect in incapere atfel incat sa nu-i stirbeasca din stil.
Recomandarea noastra pentru orice locuinta de bun gust sunt caloriferele Purmo Kos Vertical. Acestea se incadreaza cu succes in orice decor, nu ocupa mult spatiu pe perete si dau un aer modern si curat oricarei incaperi.

Caloriferul Purmo Kos Vertical sunt realizate din tabla rezistenta si de foarte buna calitate, laminata la rece. Acestea sunt rezistente la temperaturi foarte ridicate, dar si la temperaturi reduse si sunt disponibile pentru sistemele cu una si doua directii, in functie de nevoile locuintei unde este montat.

Caloriferele  Purmo Kos Verticale pot fi folosite pentru incalzirea spatiilor de locuit, de birou, de prestari de servicii si a altora in care umiditatea este in limitele normale. Utilizarea acestora nu este recomandata in spatii cu umiditate ridicata cum ar fi bazinele de inot, baile publice, statii de spalare autovehicole, spalatorii, camera de baie si alte locuri unde nu exista o ventilatie corespunzatoare.

 

Caloriferele decorative Purmo Kos Verticale sunt usor de recunoscut dupa design-ul deosebit. Acestea se caracterizeaza printr-un panou frontal plat si neted si un panou lateral ce diminueaza austeritatea formei. Astfel, aspectul general este unul clasic si elegantLa aceste calorifere Purmo Kos Verticale exista variante special concepute pentru a fi utilizate optim in baie si bucatarie. Aceste variante pot sa fie accesorizate la comanda cu un suport pentru prosop

 

Caloriferele Purmo Kos Vertical pot sa fie instalate median sau lateral, in partea inferioara sau cea superioara a peretelui. Printre acesoriile incluse la cumpararea acestor calorifere se numara un dispozitiv de fixare, dop si aerisitor manual.

 

Daca nu esti convins ca aceste calorifere sunt cea mai buna alegere pentru incaperea ta, gandeste-te doar ca de mult spatiu pierzi cu vechile calorifere. Nu mai vorbim de aspectul lor batranesc, inestetic si de toate celelalte inconveniente legate de degradarea lor rapida, incalzirea inegala a camerei si pierderile frecvente de caldura. Alegand caloriferele Purmo Kos Verticale poti sa uiti de toate aceste probleme si sa te mandresti cu noua ta locuinta. Pentru ca dupa ce iti vei monta acest calorifer, aproape ca vei avea sentimentul ca intri intr-o cu totul alta casa.  Oriunde sunt montate, caloriferele Purmo Kos Verticale schimba prin design-ul lor modern imaginea incaperilor si sunt garantia unui standard inalt de calitate, conform celor mai noi tehnologii.