Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


KERMI , cel mai premiat calorifer din ultimii ani.KERMI - PLUS X AWARD***PREMIUL PLUS X
X2 by Kermi "Energysaving radiator of the year"Sucesul radiatorului panou din otel Kermi Therm X2 continua.
Produsul a fost recompensat pentru calitatile deosebite cu Premiul PLUS X de catre juriul renumitului for “PLUS X AWARD” si deasemeni a catigat si titlul pentru “Cel mai bun produs al anului 2012” Urmatoarele aspecte au fost recompensate cu Premiul PLUS X: inalta calitate,functionalitate si ecologie.
In afara de aceste premii,Therm X2 a fost nominalizat ca “Radiatorul economic al anului” si intitulat ” Cel mai bun produs al anului 2012” in categoria de produse “incalzire si climatizare”.

Tehnologia X2 Inside inventeaza un nou concept functional pentru caloriferele din otel:
In timp ce la radiatoarele compacte de pana acum toate placile erau cuplate in paralel si astfel erau alimentate simultan, Therm X2 lucreaza cu alimentare in serie reducand timpul de incalzire pana la atingerea randamentului maxim cu pana la 25%.
Datorita principiului inovativ X2 al circuitului in serie; in cazul corpurilor de incalzire de pana acum placile se incalzeau simultan (in paralel), la radiatorul Therm X2 se va incalzi prima data placa din fata. Pe durata unei functionari normale placa din fata se incalzeste integral iar placa din spate abia se incalzeste. Astfel incaperea se va incalzi foarte repede, placa frontala radiaza mai multa caldura in timpul functionarii normale iar cheltuielile de incalzire se reduc substantial datorita ventilului special.


Radiatorul Kermi X2 a fost distins anul acesta la expozitia ISH-Frankfurt 2013 cu premiul “Best of SHK Award”.
Aceasta meritata distinctie confirma inca odata excelenta tehnologie inglobata si calitatea deosebita a radiatoarelor Kermi. In calitate de importatori pe piata romaneasca a produselor Kermi GmbH -din anul 2005, va oferim din stoc,in aceleasi avantajoase conditii comerciale,produsele germane purtand marca Kermi.Pentru o viziune mai ampla puteti viziona filmul de prezentare Kermi.

http://www.youtube.com/watch?v=iUXGOdGhIGw&feature=relmfu