Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Distribuitoare si colectoare Heimeier pentru incalzire in pardosealaIn zilele friguroase, este foarte important sa poti oferi familiei tale caldura de care are nevoie. Deoarece calitatea germana este recunoscuta pe plan international, iti recomandam sa alegi distribuitoarele si colectoarele Heimeier pentru incalzire in pardoseala.Distribuitoarele Heimeier Dynacon de 1” sunt destinate sistemelor de incalzire in pardoseala cu robineti termostatabili si au ca rol reglarea automata a debitului. Heimeier pune la dispozitia clientilor diferite modele, care pot avea de la 2 si pana la 12 circuite de incalzire. Setul comercializat de Heimeier este compus dintr-un distribuitor din inox de un 1” (prevazut cu debitmetre si robineti cu filet de 3/4” pentru echilibrare hidraulica), un colector din inox de 1” cu robineti termostatabili cu filet 3/4” si suporti de fixare pe perete sau in carcasa.

 

Distribuitorul este fabricat din teava din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, care este dotat cu racord de etansare plata la un capat si o piulita olandeza de 1” la celalalt. Este prevazut cu un dispozitiv de aerisire manual de 1/2”, care se auto-etanseaza. Golirea se face cu ajutorul unui robinet de 3/4”. Stuturile circuitelor de incalzire sunt pozitionate la o distanta de 50 de mm. Fiecare cale este conectata la distribuitor, controland astfel debitul apei si alimentarea cu caldura a fiecarei incaperi in parte.

 

Distribuitorul optimizeaza distributia hidraulica de-a lungul intregului sistem si functioneaza la temperaturi cuprinse intre 2 si 70 de grade Celsius. Presiunea maxima de lucru este de 10 bari.  Distribuitoarele se potrivesc cu mai multe tipuri de seturi de racordare. Montarea se face respectand instructiunile oferite de producator. Casetele acestor distribuitoare sunt izolate fonic si se pot monta pe tencuiala cu inaltimea de 620 mm sau sub tencuiala cu inaltimea de 705 mm.

 

Distribuitorul Dynacon produs de Heimeier ajusteaza valoarea debitului din circuitele de incalzire individuala, iar compensarea hidraulica se realizeaza cu o simpla rotire. Debitul setat este mentinut in mod constant. De exemplu, in cazul in care apare un surplus din cauza inchiderii unor circuite invecinate, debitul va fi reglat la valoarea stabilita. In acest fel, distribuitorul ajuta la cresterea eficientei energetice prin scaderea costurilor si a timpului de incalzire.

 

Firma de origine germana, Heimeier ofera cea mai cuprinzatoare gama de solutii din industria hidraulica. Compania se mandreste cu faptul ca precizia si vasta experienta au fost combinate pentru a furniza cele mai bune solutii in domeniul instalatiilor de incalzire. Grija pentru mediu este una dintre preocuparile principale si a fost luata in considerare in momentul manufacturarii, prin intentia de a crea produse care sa contribuie la eficienta energetica in instalatiile de incalzire.

 

Distribuitorul pentru circuitul de incalzire in pardoseala Heimeier Dynacon cu regulatoare de debit automate pe tur pentru orice tip de circuit de incalzire individual este solutia perfecta. Indiferent daca esti proprietar, instalator, proiectant sau contractor, produsul garanteaza eficienta maxima pentru proiectul tau si economia de energie. Livrarea produsului se face intr-un termen cuprins intre 7 si 10 zile de la primirea comenzii.