Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Descoperiti caloriferele verticale Purmo, varianta ideala pentru locuintele moderne!Caloriferele verticale Purmo sunt perfecte pentru a va incalzi locuinta in sezonul rece fara sa ocupe mult spatiu si fara sa strice imaginea camerelor dumneavoastra. Dimpotriva, caloriferele verticale Purmo au un design modern, deosebit de estetic care se incadreaza perfect in cele mai sofisticate spatii de locuit.

Daca vreti sa va schimbati radical imaginea locuintei dumneavoastra, atunci primul pas este sa va achizitionati caloriferele verticale Purmo, o varianta deosebit de atractiva la caloriferele clasice.Odata cu aparitia acestor frumoase si practice calorifere, puteti sa uitati de caloriferele vechi, care ocupa mult spatiu, au un design inestetic si sunt dificil de mascat. Caloriferele verticale Purmoprezinta avantajul de a avea dimensiuni mult reduse in comparatie cu caloriferele clasice. Oricat de mica ar fi camera pe care vreti sa o incalziti si oricat de putin loc aveti la dispozitie, aceste calorifere pot fi montate cu incredere. Trebuie doar sa alegeti dimensiunea de care aveti nevoie si puteti sa fiti siguri ca designul lor modern se va combina inspirat cu orice stil de interior.

Dincolo de avantajele legate de aspect si de marimea redusa a caloriferelor verticale Purmo, trebuie sa mentionam inca doua avantaje deosebit de importante! Caloriferele verticle Purmo sunt o garantie a sigurantei si a confortului. Fiind calorifere verticale, acestea vor incalzi in mod uniform orice incapere si vor aduce o temperatura placuta in interioare, indiferent cat de ger este afara.

Caloriferele verticale Purmo au o rezistenta foarte buna in timp, fiind confectionate din materiale de foarte buna calitate. Caloriferele verticale Purmo sunt fabricate din otel si pot fi montate chiar si in spatiile de locuit cu pereti ingusti si inalti. Aceste calorifere sunt dotate cu protectii laterale, 4 racorduri inferioare si 2 superioare ce permit racordarea inferioara, la mijloc si superioara. Radiatoarele decorative verticale nu au ventil termostatic presetat. Aceste calorifere verticale sunt livrate impreuna cu: dispozitiv de fixare, dop si ventil de aerisire. Caloriferele verticale Purmo nu sunt prevazute cu protectii superioare de tip gratar.

Caloriferele verticale Purmo sunt disponibile pentru sistemele cu una si doua directii. In ceea ce priveste bransamentul, aceste tipuri de calorifere ofera posibilitatea de bransare si in partea superioara, atat timp cat radiatorul este intors.

Caloriferele verticale Purmo sunt ideale pentru incalzirea atat a spatiilor de locuit, cat si a celor de birou sau a altor tipuri de spatii cu umiditate normala. Acestea pot sa inlocuiasca cu succes orice alte sisteme de incalzire si sa contribuie la mentinerea unui spatiu caduros si primitor pe toata perioada sezonului rece.

Moderne, sigure, practice si potrivite oricarei locuinte, caloriferele verticale Purmo sunt o experienta noua in ceea ce priveste incalzirea si decorarea interioarelor. Nu sunt doar utile, ci si frumoase! Aceste calorifere vor fi cu siguranta apreciate atat de dumneavoastra cat si de vizitatorii dumneavoastra.