Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


De ce sa alegi caloriferele Kermi cu fata plana?Pana acum cativa ani, incalzirea locuintelor se facea, in general, prin intermediul unor calorifere inestetice, care ocupau un spatiu generos langa perete si stricau imaginea interioarelor. Astazi, caloriferele au un design tot mai minimalist, care sa aduca un plus de farmec oricarui interior. Acestea nu mai stirbesc cu nimic imaginea unei incaperi, ba din contra!

Un exemplu printre inovatiile in materie de incalzire interioara este caloriferul compact cu suprafata plana Kermi. Acest calorifer este o combinatie de design inspirat si tehnologie avansata.

Niciodata nu a fost mai important ca detaliile practice sa se imbine perfect cu cele estetice, iar aceste calorifere Kermi se incadreaza in tendintele secolului XXI! Faptul ca aceste calorifere incalzesc uniform orice incapere intr-un timp scurt este dublat in importanta de faptul ca au un aspect armonios.

Atunci cand esti in cautarea unei variante prin care sa-ti incalzesti locuinta trebuie sa ai in vedere doua aspecte esentiale: aspectul si tehnologia. In randurile de mai jos, vom detalia beneficiile din ambele categorii ale caloriferelor compacte cu suprafata plana Kermi si iti vom explica de ce sunt o alegere inspirata.

Aspect

Caloriferele compacte cu suprafata plana Kermi se incadreaza gratie designului lor in orice locuinta moderna si sunt o alegere inspirata pentru cei care vor sa combine confortul unei incalziri optime a locuintei cu o imagine placuta. Suprafata neteda a caloriferelor compacte Kermi este un detaliu care da acestor calorifere o linie clara, curata si le face sa fie usor de amplasat in orice interior. Poti sa spui adio caloriferelor care trebuiau ascunse dupa diverse piese demobilier pentru a nu strica imaginea unei incaperi. Placile laterale si grilajul superior decorativ nu fac decat sa aduca un plus de farmec caloriferelor compacte Kermi si le face sa fie mai usor se integrat in orice decor. Datorita designului placut al caloriferelor Kermi, poti sa le afisezi cu mandrie in orice colt al locuintei unde ai nevoie de caldura in sezonul rece. In general, aceste radiatoare Kermi sunt livrate in varianta de culoare alba Kermi. Dar fiecare cumparator are posibilitate de vopsire individualizata a caloriferelor cu noul concept Kermi. Astfel, caloriferele compacte cu suprafata plana Kermi se integreaza perfect in orice incapere nu doar datorita formei lor, cat si cromatic.

Tehnologie

Caloriferele compacte cu suprafata plana Kermi au la baza o tehnologie avansata de incalzire a locuintei prin care sa poti beneficia de temperaturi confortabile in interioare chiar si in cele mai friguroase luni ale anului!  Forma radiatorului nu are doar scop estetic, asa cum am detaliat mai sus, ci are si o ratiune practica: datorita formatului lor, caloriferele cu suprafata plana Kermi beneficiaza si de o emisie de caldura imbunatatita. La livrare, aceste calorifere au kitul de montaj accesorii inclus.  Aceste calorifere rezista la temperaturi de peste 100*C si la o presiune de 10 bar.

Caloriferele compacte cu suprafata plana Kermi sunt realizate din otel, sunt produse dupa cele mai inalte standarde tehnologice si au garantie 10 ani de la montare.

In concluzie, caloriferele compacte cu suprafata plana Kermi sunt noua tendinta in decorarea interioarelor pentru ca pe langa detaliile tehnice deosebite, au si un aspect placut si se incadreaza cu usurinta in orice decor!