Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Calorifere verticale de la PURMO.Avem calorifere care incap unde nu e loc... deloc.Pentru brandul Purmo, caloriferul este centrul universului atunci cand vine vorba despre spatiul interior. Din punctul nostru de vedere, intr-o locuinta sau intr-un birou, totul trebuie decorat in functie de usa si de fereastra, fiindca radiatorul nu mai este un element batut in cuie de care doar te impiedici atunci cand trebuie sa gandesti mobilarea spatiului, ci unul dintre elementele-cheie ale ambiantei. Caloriferul Purmo a devenit demult un element de decor, nu doar o sursa de incalzire. El a depasit nivelul primar al caloriferului si s-a ridicat la rangul de mobilier. Modern, confortabil, flexibil atat prin diversitatea formelor, cat si prin posibilitatile de instalare, estetic si durabil, radiatorul Purmo este, fara dar si poate, solutia cea mai potrivita atunci cand vorbim despre solutii moderne de incalzire.
Cum am reusit aceste performante? Gandind VERTICAL! Gandind in functie de disponibilitatea spatiilor si de cerintele concrete ale clientilor nostri. Gandind aplicat la situatii concrete, dictate de viata, nu de interesele limitate ale capacitatilor clasice de productie. Noi gandim in functie de spatiu: daca acesta e vertical, la fel este si oferta noastra!
Asa ca va invitam sa ganditi vertical atunci cand nu exista destul spatiu... orizontal. Numai pentru ca spatiul peretelui este unul limitat, restrictiv, nu inseamna ca acesta trebuie sa ramana nevalorificat, gol si plictisitor. Caloriferul vertical Purmo va da posibilitatea sa implementati cele mai eficiente solutii de confort termic in zone complet inedite din casele dumneavoastra. Disponibile la dimensiuni de la 300 mm latime si pana la 2300 mm inaltime, caloriferele verticale va vor ajuta sa valorificati toate spatiile, fara a mai avea limitari verticale. Un aspect important in alegerea unui radiator este bugetul disponibil. Avem solutii si pentru situatiile in care in buget nu este loc pentru alte posibilitati, pentru ca radiatoarele verticale nu forteaza bugetul. Purmo ofera o gama completa de calorifere panou verticale standard. Cand trebuie sa facem trecerea de la orizontal la vertical, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu costurile. Acest amanunt le transforma intr-o optiune inca si mai atragatoare pentru clientii dumneavoastra si va ofera si mai multe oportunitati in ceea ce priveste instalarea. Putem spune ca vorbim despre o selectie de produse mai extinsa si mai ... inalta, fiindca acum vedem lucrurile din perspectiva verticala.

In privinta calitatii, nu trebuie sa aveti nici cea mai mica indoiala. Si in cazul radiatoarelor verticale, va oferim incalzirea care dureaza. Ca in cazul tuturor modelelor de calorifere Purmo, si cele verticale ofera o garantie de 10 ani. Rezistente la coroziune si la uzura, radiatoarele verticale sunt produse pentru a arata superb si pentru a fi extrem de eficiente si de fiabile.

Alegand radiatoarele Purmo, eliminati complet riscul de a va bloca in solutii neadecvate. Aflati care este cea mai simpla cale de a ajunge pe culmile cele mai inalte ale incalzirii, orientandu-va spre calorifere verticale Purmo.

Pentru Purmo, a gandi vertical inseamna a gandi creativ despre solutiile de incalzire, in asa fel incat sa observi noi posibilitati de a oferi solutii de incalzire clientilor. Ganditi vertical si nu veti mai fi limitati de spatiul orizontal al peretelui. Veti avea posibilitatea de a gasi solutiile potrivite chiar si pentru spatiile cele mai inedite, pentru a spori confortul si pentru a imbunatati stilul oricarui spatiu interior, fara a expanda bugetul necesar implementarii lor. Purmo gandeste vertical atunci cand elaboreaza cele mai eficiente solutii de incalzire, iar experienta noastra va sta oricand la dispozitie. Asadar, daca doriti sa ridicati nivelul confortului climatic al spatiului interior, vorbiti cu noi. Impreuna putem face ca acest lucru sa devina posibil. Aveti in Purmo un partener care va va sprijini intotdeauna sa gasiti solutia de incalzire potrivita. Suntem aici pentru a va oferi asistenta in alegerea radiatorului, sfaturi clare in ceea ce priveste instalarea si sprijin tehnic relevant. Si, in calitatea noastra de partener european pentru solutii de incalzire, ne vom preocupa ca radiatoarele noastre sa fie disponibile la cat mai multi distribuitori in asa fel incat sa aveti libertate maxima de A GANDI VERTICAL.
Text preluat din Revista Tehnica Instalatiilor.