Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Calorifere otelCu siguranta v-ati lovit la un moment dat de decizia de a schimba vechile calorifere din casa cu unele mai noi si mai performante. Randamentul si rezistenta caloriferelor atat de necesare in sezonul rece variaza in functie de materialele din care sunt construite. Pentru ca nu putem face compromisuri in privinta confortului nostru termic, alegerea celui mai bun tip de calorifer pentru casa este foarte importanta, asa ca nu o putem realiza la intamplare. Pentru a va determina sa faceti alegerea potrivita in materie de sisteme de incalzire va prezentam cateva din avantajele caloriferelor din otel .
Odata cu aparitia caloriferelor din otel, aspectul din punct de vedere estetic al corpurilor de incalzire din locuinte si birouri s-a imbunatatit foarte mult. Utilizarea pe scara larga, a acoperirilor cu pulberi in camp electrostatic urmata de procesul de coacere, a permis obtinerea de suprafete lucioase scutind beneficiarii de neplacerile operatiunilor costisitoare de vopsire periodica a acestor produse. Caloriferele din otel sunt mai rezistente la uzura si lovituri, iar culoarea se mentine mai mult in timp, fiind totodata rezistenta la actiunea substantelor chimice.

Pe piata de profil de la noi din tara, exista mai multe firme care comercializeaza calorifere din otel, Purmo, Vogel&Noot, Airfel, Copa sunt doar cateva din companiile care pun in circulatie astfel de radiatoare. Pentru ca performantelele caloriferelor din otel sa atinga cote maxime este bine ca montarea lor sa fie facuta sub ferestrele din camera in cae urmeaza sa fie amplasate. Acoperirea in totalitate cu elemente de incalzire a suprafetei de sub fereastra poate incalzi mai uniform aerul pe intreaga lungime a geamului, obtinandu-se o incalzire cu o distributie mai uniforma a valorilor temperaturii aerului interior. O alta calitate a caloriferelor din otel o reprezinta si faptul ca distribuie rapid caldura in interiorul casei, datorita inertiei termice scazute.

Otelul este un material usor de modelat, indiferent de forme sau de dimensiuni, motiv pentru care ultima generatie de calorifere din otel se bucura de un puternic impact estetic. Datorita aspectului modern pot fi considerate adevarate piese de mobilier, ce contribuie la personalizarea incaperilor in care sunt amplasate. Caloriferele din otel au un bun randament termic, degajand cu rapiditate caldura in camera. Sunt rezistente chiar si la temepraturi de aproape 100 de grade Celsius, sunt usoare ceea ce le face usor de manipulat si transportat. Se monteaza extrem de facil in diverse variante si moduri de amplasare. Sunt economice, avand cel mai bun raport putere termica/pret din toate categoriile de radiatoare. Si pentru ca tot am amintit de cost, putem spune ca aceste dispozitive sunt mult mai ieftine comparativ cu cele fabricate din alte materiale.


Caloriferele din otel ofera pentru beneficiari un maxim de confort si siguranta mai ales la montare si asta pentru ca produsul este livrat, indiferent de firma care il comercializeaza, cu proba de presiune efectuata. Realizarea probelor de presiune a radiatoarelor din fabricatie confera instalatorului siguranta etanseitatii produsului. La ora actuala caloriferele din otel sunt cele mai bine vandute datorita pretului accesibil si a compatibilitatii cu centralele termice de apartament si nu numai.