Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Calorifere igienice pentru institutii sanitareInstitutiile sanitare si alte cladiri care trebuie sa indeplineasca in mod obligatoriu standarde inalte de igiena au nevoie de dotari speciale. Tocmai pentru astfel de locatii au fost create caloriferele panou Purmo Hygiene, care va sunt oferite intr-o varietate mare de modele si dimensiuni.Dar ce anume recomanda acest tip de radiator pentru a fi folosit in spitale, clinici sau chiar scoli si gradinite? In primul rand, nu are elemente de convectie, scuturi laterale si nici grilaj in partea superioara. Apoi, Purmo Panou Hygiene nu are nise in interior si este bine ventilat, pentru a impiedica depunerea prafului in locuri greu accesibile. Astfel, nu mai este necesar sa fie curatate foarte des, dar este evitat si contactul  celor din jur cu praful daunator.

 

Caloriferele cu placi Purmo Hygiene sunt profilate si sunt confectionate din tabla cu grosimea de 1,25 mm. Tabla are un continut mic de carbon, este puternic forjata si laminata la rece FePO1, conform EN 10130. Produsul este dotat cu patru orificii de racordare, aflate in fiecare colt, cu filet interior de  1/2", care permit legarea atat in partea dreapta, cat si in partea stanga. Spre deosebire de alte calorifere, modelele Purmo Hygiene profil 20 si 30 pot fi montate cu orice fata spre exterior. Acest lucru este posibil deoarece fixarea pe perete se realizeaza prin intermediul consolelor de tip Monclac Bh. Montajul se realizeaza respectand instructiunile primite, iar distanta de montaj depinde de modelul ales.

 

Radiatorul Purmo Panou Hygiene are o presiune maxima de lucru de 10 bari, dar a fost testat la presiunea maxima de 13 bari. Cea mai inalta temperatura care poate fi atinsa este de 110 grade Celsius. Caloriferul este produs in conformitate cu toate normele impuse, este verificat de British Standards Institution si este prevazut cu atestat igienic HK/B/0437/03/2007.

 

Culoarea standard care poate fi achizitionata este alb, insa la comanda aveti la dispozitie si alte culori, in functie de preferinte. Daca, de exemplu, doriti sa il instalati intr-o gradinita, un calorifer intr-o culoare diferita de alb se va integra perfect intr-o incapare colorata. Radiatoarele Hygiene oferite de Purmo sunt disponibile in mai multe modele, avand diferite dimensiuni. Inaltimea poate fi de 300, 450, 500, 600 sau 900 de mm, in timp ce lungimea poate varia de la 400 de mm si pana la 3000 de mm. In acest fel, puteti alege modelul cel mai potrivit pentru incaperea pe care doriti sa o incalziti. Termenul de livrare este de cel mult 45 de zile, prin urmare daca doriti sa primiti produsul intr-o anumita perioada, este recomandat sa il comandati din timp.

 

In plus, daca doriti sa beneficiati de un produs cu o durata de viata sporita, puteti opta pentru o varianta speciala, care asigura protectie suplimentara impotriva coroziunii. Orice model de calorifer igienic produs de Purmo beneficiaza de o garantie de 10 ani. In acest timp, orice posibila defectiune aparuta din cauza producatorului va fi remediata, cu conditia ca radiatorul sa fi fost montat in mod corespunzator.