Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Calorifere de baie Radox Scala CromatCaloriferul este un element esential in apartamentul sau casa ta pe perioada sezonului rece, dar nu numai. Fiecare incapere are caracteristicile sale, in functie de care trebuie sa alegi cel mai potrivit produs. O camera mai spatioasa va avea nevoie de un calorifer de dimensiuni mai mari si cu o putere mai mare, in timp ce una mai mica nu va necesita un radiator cu performante ridicate. Prin urmare, pentru camera de baie trebuie sa optezi pentru un calorifer special, care sa se integreze perfect in locul pe care il ai la dispozitie. Daca nu esti multumit de performantele caloriferului pe care il ai in prezent sau vrei doar sa iti redecorezi baia, apeleaza cu incredere la caloriferele verticale Radox Scala Cromat.Caloriferul de baie modelul Scala fabricat de Radox are un finisaj cromat si este prezentat intr-o forma deosebita. Produsul are un aspect foarte placut din punct de vedere estetic, prin urmare poate fi considerat si ca element de decor. Este disponibil intr-o gama larga de dimensiuni, astfel incat vei gasi, cu siguranta, un model care sa se potriveasca perfect in baia ta, indiferent de latimea sau lungimea peretelui pe care va fi instalat. Latimea caloriferului poate fi cuprinsa intre 400 si 600 de mm, in timp ce lungimea incepe de la 800 de mm si poate ajunge chiar si pana la 1800 de mm. Radiatorul Radox Scala poate avea 18, 26, 34 sau 39 de elementi orizontali din otel, iar distanta dintre axe este cuprinsa intre 350 si 550 de mm. Caloriferul are o greutate intre 8 si 20 de kg, in functie de dimensiunile pe care le are.

 

Caloriferul Scala oferit de Radox este un produs de lux. Poate fi utilizat si pe post de portprosop, adaugand o utilitate in plus.Temperatura maxima de lucru este de 90 de grade Celsius. Presiunea de lucru este de 7 bari, iar presiunea de proba are valoarea de 13 bari. Radiatorul este prevazut cu racord tur-retur G 1/2”. Kitul de montare include console cromate de fixare in perete, dibluri, holsuruburi, un dop si un aerisitor manual de 1/2”. Livrarea produsului se face in orice localitate din tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Caloriferul de baie Scala de la Radox in nuanta cromata beneficiaza de zece ani garantie.

 

Radox este una dintre cele mai importante companii din Romania in domeniul produselor si dispozitivelor de incalzire, ventilatie si climatizare. Totodata, este lider pe piata radiatoarelor de baie si ornamentale. Cu o experienta de 18 ani, are o retea de distributie nationala extrem de dezvoltata. Mai mult decat atat, peste 60% din productia anuala este exportata in alte tari, colaborand cu firme mari la nivel european. Radox ofera solutii complete in domeniu, atat pentru casa cat si in industrie. Radiatorul Radox Scala Cromat  este un produs functional, cu o durata mare de viata, indispensabil pentru baia ta.