Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Calorifere de baie Radox, intre utilitate si confortCaldura inseamna confort si fara indoiala, fiecare dintre noi cauta sa isi transforme locuinta intr-un loc cat mai primitor si mai placut. Daca in perioada verii nu simtim lipsa caldurii, cu cat se apropie sezonul rece, cautam sa ne mentinem in casa o temperatura primitoare.

In secolul XXI, acest lucru este posibil multumita caloriferelor tot mai moderne si mai usor de integrat in designul interioarelor noastre. Daca in restul camerelor va recomandam modele simple de calorifere, cu fata plana si cu dimensiuni reduse, care sa fie usor de montat in orice colt al incaperii, pentru baie va recomandam caloriferele Radox, care au un design special creat pentru acest colt al locuintei noastre.

Caldura in baie este foarte importanta pentru ca atunci cand iesim din dus, temperatura corpului nostru scade. Apa care se evapora de pe piele ne da un sentiment de frig asa ca este important ca temperatura din baie sa nu ne accentueze acest sentiment. Si nu este vorba doar despre o chestiune de confort, cu toate ca si acesta este important. Trecerea brusca de la dusul fierbinte la o temperatura de interior scazuta poate cauza raceli severe sau chiar boli respiratorii. De aceea, caloriferele nu trebuie sa lipseasca din nici o baie si trebuie sa abia putere suficienta cat sa pastreze o temperatura placuta in mod constant.

Caloriferele de baie Radox trebuie sa fie diferite de caloriferele din restul incaperilor pentru a raspunde nevoilor voastre pentru acest colt important din casa. Acestea trebuie sa fie foarte rezistente la umiditate si trebuie sa fie si practice, pentru ca cei mai multi dintre noi le folosesc si pe post de suport pentru diferite articole de imbracaminte sau prosoape.

Caloriferele de baie Radox sunt radiatoare mai mici dar luxoase, raportate la dimensiunile bailor moderne. Acestea au forma unor bare suprapuse, cu rol de portprosop. Astfel, caloriferele Radox nu numai ca va incalzesc baia, dar pe ele puteti sa va agatati prosoapele sau hainele atunci cand faceti dus. Caloriferele de baie Radox ofera spatiu suficient pentru 10 prosoape de marime medie. Acest design este foarte util si practic. In plus, ce este mai placut atunci cand iesiti din dus, decat sa va inveliti intr-un prosop moale si cald? De asemenea, caldura emanata de caloriferul fierbinte omoara din bacterii, asa ca este si sanatos sa va lasati prosoapele agatate pe calorifer.

Va recomandam caloriferele verticale de baie Radox pentru calitatea foarte buna a materialelor din care sunt alcatuite, pentru designul lor util si pentru raportul lor excelent calitate-pret.

Temperatura maxima suportata de caloriferele de baie Radox este de 90 *C, iar presiunea maxima la care este recomandat sa fie expuse este de 7 bar. Dar aceste calorifere au fost testate la o presiune de 13 bar, asa ca rezistenta lor este chiar mai mare.

Caloriferele de baie Radox au o garantie de 10 ani de la data achizitionarii si au un kit de montaj inclus. Aceste calorifere sunt foarte rezistente asa ca reprezinta o investitie pe termen lung pe care nu trebuie sa o neglijati.