Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Avantajele Panourilor radiante SunjoyPanourile radiante au aparut ca o alternativa la sistemele de incalzire cu sobe sau centrale termice. Acestea sunt de departe cel mai eficient mod de incalzire cu un randament de peste 96% si avind un consum cu pina la 50% mai mic decit orice alte sisteme moderne de incalzire. De acum va puteti bucura impreuna cu familia de razele soarelui si in interiorul casei dumneavostra prin intermediul panourilor radiante de la Sunjoy. Sunt unele dintre cele mai cautate la ora actuala pe piata de profil menite sa va asigure confortul si caldura propriului camin.
Panourile radiante Sunjoy sunt o inventie recenta in domeniul incalzirii, primele panouri radiante cu infrarosu si singurele patentate, functionand pe baza de curent electric. Panourile ofera o multime de avantaje fata de toate celelalte sisteme de incalzire traditionale, avantaje care vor face ca in timp, majoritatea spatiilor de locuit sa foloseasca aceasta metoda de incalzire. Daca va intrebati cum functioneaza panourile radiante de la Sanjoy va putem spune ca acestea emit radiaÅ£ii în infrarosu la fel cum emite si soarele, încalzind obiectele si corpurile solide dintr-o camera cum ar fi pereti, podea, mobilier. Pe langa radiatia infrarosie care are functia de incalzire, panourile Sunjoy emit ioni negativi si nanosilver, radiatii cu efect terapeutic dovedit stiintific prin teste efectuate in cele mai importante institutii de profil din lume.


Panourilor radiante de la Sunjoy li se mai spun si “Soarele viitorului” si asta datorita modului lor sanatos si curat, economic si confortabil de a produce caldura uniforma în fiecare încapere, cu  grade diferite in fiecare camera în funÅ£ie de preferinÅ£ele termice ale fiecarei personae. Panourile radiante de la Sunjoy se aseamana cu o plasma tv., doar ca e mult mai subÅ£ire decît aceasta si mai usoara. Dimensiunea panoului poate varia în funcÅ£ie de dimensiunea fiecarei camere care urmeaza sa fie încalzita dar si de temperatura pe care o doriti. Panourile pot fi montate pe tavan dar si pe perete, cât mai central pe camera,


Aceste obiecte de incalzire sunt un adevarat beneficiu pentru sanatate, iar cel mai important efect este cel de sterilizare, camerele in care exista aceste panouri sunt practic sterilizate, eliminand in procent de 99% virusuri, microbi si bacterii. Elimina mirosurile neplacute, igrasia, fumul si au efecte terapeutice pentru organismul uman. Echilibreaza tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia sanguina, previne reumatismul si bolile respiratorii, alergiile, insomnia si depresia. Toate aceste sunt posibile datorita ionilor negativi emisi de aceste panouri care au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi extreme de daunatori omului.

Iar daca nu v-ati convins asupra numeroaselor avantaje ale panourilor radiante Sunjoy, va mai putem specifica faptul ca o centrala pe gaz, curent sau peleti are o durata medie de viata de 8 ani, iar in acest interval de timp mai platiti inca odata pretul dat pe ea, pentru service, revizii, intretinere, consumabile (filtre, garnituri), curatat de calcar. In timp ce durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala.