Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

SicurGAS senzor de gaz cu electrovana 3/4


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: SGS2018
Producator:  SicurGAS Italia
Pret vechi: 165.00 lei (-9%)
Pret: 150.00 lei   (Tva inclus)
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

SicurGAS senzor de gaze cu electrovlva 3/4".
Temperatura de functionare: - 10 +50 grade 
Tensiune de alimentare: 220 V 
Voltaj comanda pentru electrovalva: 9 - 12 V

Putere alarma: 85 dB 
Domeniu de utilizare: gaz natural /GPL  
Producator: SicurGAS Italia
Garantie: 2 ani


Senzorul de gaz - are rolul de a sesiza existenta gazului natural, LPG, gazului butan, din incaperile in care este montat.
Montajul senzorului de gaz se face in incaperile in care sunt consumatori de gaz, deci in spatiile in care exista posibilitatea scurgerii gazelor deci a aparitiei pericolului de explozie. Pentru gazul natural montajul detectorului se face la 5 - 15 cm mai jos de tavan, iar pentru LPG aparatul se va monta la 15 - 25 cm de podeaSenzorul se conecteaza cu electrovana prin intermediul unui cablu electric ( 2X 1 mm) dupa care se alimenteaza senzorul la reteaua de current de 220 V
Mod de functionare : in momentul alimentarii cu tensiune se aprind ledul verde si cel galben. dupa perioada de calibrare de aproximativ 20 sec.- 1 min ledul galben se stinge ramanand cel verde aceasta insemnand ca aparatul e pregatit de functionare. pentru testatre se poate folosi gazul de bricheta. In momentul in care senzorul detecteaza gazul va transmite un semnl electric electrovanei, moment in care va opri curgerea gazului si in acelasi timp se aprinde ledul rosu si va porni alarma sonora mentinanduse pana cand senzorul nu mai sesizeaza gaz. Daca aparatul nufunctioneaza corespunzator ledul galben va lumina continuu.
Electrovana are rol de a obtura curgerea gazului si functioneaza impreuna cu senzorul de gaz. montajul electrovanei se face pe instalatia de gaz exterioara deci inainte de intrarea acesteia in imobil.
Mod de functionare in regim normal deschis. Dupa montajul in instalatie a electrovanei aceasta trebuie armata pentru a permite curgerea gazului. In momentul in care electrovana primeste un semnal electric de la senzor acesta opreste curgera gazului.



Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:



+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii