Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Set robineti drepti de izolare 1 cu olandez


Opinia clientilor:
3.29 / 7 voturi
Cod produs: SETJS1
Pret: 180.00 lei   (Tva inclus)
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Specificatii

Jurgen Schlosser set robineti de izolare tur/retur cu olandez, DN25 , filet interior 1", filet exterior 1".


Robinetele cu sferă pentru distribuitoare se utilizează ca elemente de închidere în instalații de încălzire în pardoseală, dar și în instalații de încălzire cu radiatoare.
În cazul în care racordurile de tur și retur sunt poziționate din partea inferioară a cutiei sunt necesare robinetele cu sferă colțar.
În cazul în care racordurile de tur și retur sunt poziționate din partea laterală a cutiei sunt necesare robinetele cu sferă drepte.

Robinetele cu sferă pentru distribuitoare sunt disponibile cu manete de culoare roșie și albastră si au etanșare cu O-ring și permit instalarea simplă direct pe barele distribuitorului, fără a mai folosi material de etanșare suplimentar (câlți, teflon).
Utilizarea manetei roșii pe racordul de intrare și a manetei albastre pe racordul de ieșire, permite recunoașterea ușoară a direcției debitului în instalație.

Specificatii:
Filet: DN25 - 1"
Conector cu O-ring
Întreținere ușoară
Funcționare fiabilă
Ușor de instalat și de utilizat
Manetă de tip fluture din aluminiu de culoare roșie și albastră.Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii