Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Separator pentru microbule Zeparo ZUV Vent 1


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: 789 1125
Pret: 440.00 lei   (Tva inclus)
Specificatii

Separator pentru microbule Zeparo ZUV Vent 1".
Montaj orizontal.
Producator: Pneumatex Elvetia
Cand apa este incalzita in centrala termica , in instalatie sunt eliberate microbule de aer care circula uninduse pe parcurs intre ele formand bule mai mari . Aceste bule produc zgomote deranjante, incetinesc circulatia apei, corodeaza instalatia, uzeaza pompa, blocheaza vanele, etc. Zeparo ZU de la Pneumatex rezolva toate aceste neplaceri.


Separatorul pentru microbule de aer Zeparo ZUV Vent de la PNEUMATEX Elvetia special conceput pentru eliminarea aerului din instalatiile de incalzire.
Aveti probleme cu radiatoare care nu se incalzesc in intregime , instalatia face zgomote deranjante, pompa de circulatie nu functioneaza la intreaga capacitate, vanele se blocheaza nejustificat . Puteti opri toate acestea aerisind instalatia cu ZEPARO.
Racorduri de legatura filet interior:  G 1 "
Temperatura minima *C: -10
Temperatura maxima *C: 110
Presiunea minima / bar: 0
Presiunea maxima / bar: 10
Debit mc/h: 2
Inaltime totala mm: 207
Latime mm: 88

Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:



+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii