Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Robinet termostatic cu limitator de debit Heimeier 1/2 si cap HALO


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: 346102000-750000500
Pret: 152.00 lei   (Tva inclus)
Cinci ani garantie
Cinci ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Specificatii

Set robinet termostatic Heimeier Eclipse F 1/2"si cap termostatic Heimeier HALO.
Robinetul are integrat un limitator automat de debit, limitand apa ce patrunde in interiorul caloriferului (instalatiei).
Debitul necesar poate fi reglat direct pe robinet prin ajustarea limitatorului automat de debit.
Debitul reglat nu va fi depășit chiar dacă există modificări de sarcină în sistem, datorită unor vane ce se închid sau la intrarea în regimul de funcţionare de confort. Robinetul realizează debitul independent de presiunea diferențială. Prin urmare, nu mai sunt necesare calcule complicate pentru a determina reglajele.

Capul termostatic Heimeier Halo cu scala de marcaj temperatura 6-28*C si cursor de blocaj.


Protectie la inghet

Clasa energetica: A
Culoare: ALB RAL 
 


Capul termostatat Heimeier Halo cu scala de marcaj temperatura, combină controlul de înaltă precizie, forma cilindrică cu designul slim compact.
Proiectat pentru a fi montat pe robinetele termostatice cu ventil inglobat care au insertie termostatica cu sistem de cuplaj pe filet M 30 x 1.5;
Temperatura dorită a camerei poate fi selectată prin rotirea capului termostat (dreapta = rece, stânga = cald). Sageata trebuie să indice poziția corespunzătoare de reglare.

Toate capetele termostatice IMI Heimeier sunt reglate într-un climat de cameră, fără influențe externe cum ar fi acumularea de căldură, soare, etc. Numărul 20 corespunde unei temperaturi de aproximativ 20 ° C (68 ° F). Diferența dintre fiecare numărul este de aproximativ 4 ° C (39 ° F).


Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Fise tehnice atasate