Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Robinet cu cap termostatic Heimeier HALO cu scala de marcaj temperatura


Opinia clientilor:
4.50 / 2 voturi
Cod produs: RHCEHALO
Pret: 115.00 lei   (Tva inclus)
Cinci ani garantie
Cinci ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Robinet termostatic Heimeier Calypso 1/2" cu cap termostatic Heimeier HALO, cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.
Gama de temperatura: 6 - 28*C
Protectie la inghet;
Clema de limitare a temperaturii;
Producator: Heimeier Germania

Robinetele termostatice Heimeier Calypso Exact asigura un reglaj variat al debitului, in functie de necesitatile fiecaruia si face posibila o echilibrare hidraulica precisa cu scopul de a asigura agent termic tuturor caloriferelor. Robinetul este caracterizat de un nivel de zgomot redus in functionare si de o variatie redusa a debitului reglat.


Heimeier Calypso Exact se incadreaza perfect in tendintele actuale de consum si poate furniza economii de energie de pana la 28% fata de un robinet termostatic obisnuit.

Capul Heimeier Halo cu scala de marcaj temperatura, combină controlul de înaltă precizie, forma cilindrică cu designul slim compact.
Capul termostatic Heimeier
, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii. Carcasa capului este confectionata dintr-un plastic extrem de rezistent la actiuni mecanice, (aproximativ 95 kgf ) si are un design atractiv.


Folosirea sistemului de robineti termostatati Heimeier pentru controlul  temperaturii interioare, prezinta foarte multe avantaje, asigurand confortul termic individual, adica un control local in functie de ocupantul incaperii si/sau destinatia acesteia, cu un consum de energie termica minim, fara sursa auxiliara de energie, cum este in cazul celorlalte sisteme de reglare si control a temperaturii. Practic, numai datorita senzorului cu lichid din interiorul capului thermostatic, se mentine temperatura camerei constanta la o valoare setata dorita de occupant, indiferent de conditiile exterioare, inlaturand astfel automatizarile mult mai sofisticate, scumpe, si de multe ori mai putin eficiente.
Robinetul termostatat Heimeier, reduce consumul de energie termica chiar cu 20% reducand astfel si costurile de incalzire si efectele poluarii mediului inconjurator. Robinetu cu cap termostatic Heimeier are o mare acuratete in reglajul temperaturii camerei.

Aceste produse Heimeier au fost desemnate ca având cea mai buna eficienta energetica si anume categoria A.
Folosirea pe scara larga a robinetelor termostatice cu eficienta energetica ridicata este un important pas spre atingerea în viitor a tintelor de protectie prin climatul interior. Înlocuirea vechilor robinete termostatice din anii 70’ , 80’, este o investitie mica cu amortizare rapida luînd în considerare o posibila economie de energie de 10%. Chiar mai eficient, este înlocuirea robinetelor manuale de radiator cu robinete termostatice moderne care pot produce o economie de energie de peste 20%.
Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii