Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Robinet cu cap termostatic Heimeier cu scala de marcaj temperatura


Opinia clientilor:
3.76 / 93 voturi
Cod produs: HEI628
Pret: 115.00 lei   (Tva inclus)
Cinci ani garantie
Cinci ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Robinet Calypso Exact 1/2", cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.
Clasa energetica: A
Gama de temperatura: 6 - 28*C
Protectie la inghet;
Doua cleme de limitare a temperaturii;
Producator: Heimeier Germania
Garantie: 5 ani

Robinetele termostatice Heimeier Calypso Exact asigura un reglaj variat al debitului, in functie de necesitatile fiecaruia si face posibila o echilibrare hidraulica precisa cu scopul de a asigura agent termic tuturor caloriferelor. Robinetul este caracterizat de un nivel de zgomot redus in functionare si de o variatie redusa a debitului reglat.


Heimeier Calypso Exact se incadreaza perfect in tendintele actuale de consum si poate furniza economii de energie de pana la 28% fata de un robinet termostatic obisnuit.


Capul termostatic Heimeier, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii, sau pe un anumit domeniu de temperatura. Carcasa capului este confectionata dintr-un plastic extrem de rezistent la actiuni mecanice, (aproximativ 95 kgf ) si are un design atractiv. De peste 30 de ani de cand se fabrica pe scara larga, capul termostatic s-a realizat cu o singura dimensiune de filet pentru cuplarea pe ventil, astfel ca, in afara modelelor speciale, in rest toate capetele termostatice se pot cupla cu toata gama de ventile Heimeier, indiferent de anul de fabricatie al capului sau al ventilului.


Folosirea sistemului de robineti termostatati Heimeier pentru controlul  temperaturii interioare, prezinta foarte multe avantaje, asigurand confortul termic individual, adica un control local in functie de ocupantul incaperii si/sau destinatia acesteia, cu un consum de energie termica minim, fara sursa auxiliara de energie, cum este in cazul celorlalte sisteme de reglare si control a temperaturii. Practic, numai datorita senzorului cu lichid din interiorul capului thermostatic, se mentine temperatura camerei constanta la o valoare setata dorita de occupant, indiferent de conditiile exterioare, inlaturand astfel automatizarile mult mai sofisticate, scumpe, si de multe ori mai putin eficiente.
Robinetul termostatat Heimeier, reduce consumul de energie termica chiar cu 20% reducand astfel si costurile de incalzire si efectele poluarii mediului inconjurator. Robinetu cu cap termostatic Heimeier are o mare acuratete in reglajul temperaturii camerei.


Eticheta de eficienta energetica A , pentru robinetele termostatice Heimeier.
Noul sistem european de clasificare a produselor, TELL, pentru etichetarea eficientei energetice a robinetelor termostatice, ofera acum un ghid rapid de recunoastere a produselor care pot economisi cel mai mult energia. Dupa testarea cu succes la bine cunoscutul institut de testare a bunurilor de larg consum Stiftung Warentest, liderul de piata din Germania , Heimeier, pentru robinete termostatice, întruneste conditiile de aplicare a sistemului TELL pentru urmatoarele categorii de produse :
Cap termostatic DX
Cap termostatic K standard
Cap termostatic K cu pozitie zero
Cap termostatic K cu scala gradata

Aceste produse Heimeier au fost desemnate ca având cea mai buna eficienta energetica si anume categoria A.
Folosirea pe scara larga a robinetelor termostatice cu eficienta energetica ridicata este un important pas spre atingerea în viitor a tintelor de protectie prin climatul interior. Înlocuirea vechilor robinete termostatice din anii 70’ , 80’, este o investitie mica cu amortizare rapida luînd în considerare o posibila economie de energie de 10%. Chiar mai eficient, este înlocuirea robinetelor manuale de radiator cu robinete termostatice moderne care pot produce o economie de energie de peste 20%.

În baza acestor fapte, a fost dezvoltat noul sistem de etichetare TELL (Thermostatic Efficiency Label).

Urmatoarele criterii de clasificare sunt esentiale pentru etichetarea categoriilor de la A la F:
Efectul asupra temperaturii apei;
Hysteresis-ul;
Timpul de închidere;
Influenta asupra presiunii diferentiale.
Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii