Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Politica de retur in 14 zileRETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITIONATE DE PERSOANE FIZICE in urma contractelor la distanta:

 

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați ! NU puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.
Pentu produsele ce contin componente electronice, returul poate fi acceptat dupa trimiterea si expertizarea lor in service.


Pentru a exista dovada faptului ca este un "contract la distanta" este absolut necesara existenta unei comenzi on-line. 
In lipsa unui contract scris, incheierea contractului este considerata in momentul emiterii facturii in urma comenzii directe efectuata pe site.

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 
„Va trebui să suportați costul direct al expedierii initiale si al returnării bunurilor”
Pentru produsele returnate vom efectua rambursarea banilor intr-un cont bancar indicat de catre dvs.

Returnarea produselor trebuie facuta fara  întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a produsului. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise retur înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Pentru a informa BIANCO SMART SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs.


Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati :
SC BIANCO SMART SRL, str. LANARIEI nr.93-95, sector 4, Bucuresti, Tel. 0729.242.626, Email: comenzi@kalorifere.ro , cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta sau email care sa cuprinda urmatoarele informatii:


Nume ( conform facturii de achizitie )
Adresa email: ..................................................................................
Numar de telefon: ............................................................................
Numar factura: ................................................................................
Numar comanda: .............................................................................
Data receptionarii produsului: ............................................................
Data solicitarii retragerii: ..................................................................
Denumire produsului de returnat: ......................................................

Starea produsului:
- sigilat
- urme de utilizare
- defecte estetice
- alte mentiuni

Mod de solutionare:
- inlocuire
- returnarea banilor

Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cererii de retragere.”
Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.


NU POT FI RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi.
- Produse care au fost montate sau utilizate  in instalatiile termice & climatizare.
- Produse ce au fost comandate pe baza de Comanda Speciala in urma achitarii unui avans.                   
- Produse ce au fost aduse de prestator conform specificaţiilor clientului.
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati.
- Produsele ce au fost comandate telefonic.
- Sisteme termice ( pachete de produse) ce au  fost distinct personalizate la cererea consumatorului.
- Produse ce au fost comandate de la punctul de lucru BIANCO SMART SRL ( Bucuresti, sector 4, str. Lanariei 93-95 ).
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute.
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator.
- Servicii de consultanta sau de montaj a echipamentelor achizitionate.
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.
- Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul livrarii). In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !

 
Politica de retur in 14 zile. Fisiere atasate: