Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

LYRIC T6 SMART termostat WiFi Honeywell


Opinia clientilor:
5.00 / 3 voturi
Cod produs: Y6H810WF1034
Producator:  Honeywell
Pret: 780.00 lei   (Tva inclus)
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Specificatii

Honeywell Lyric T6 este un termostat SMART WiFI cu instalare fixă în perete, proiectat pentru a se potrivi în locul unui termostat cu fir. Este ideal pentru persoanele care vor sa inlocuiasca un alt termostat, sau pentru cei ce au posibilitatea sa monteze un cablu 2x0,75 mm de la termostat la centrala.

Programabil, reglabil, adaptabil:
Știm că viața este imprevizibilă. De aceea, puteți alege fie Programarea pe 7 zile, fie sa schimbați lucrurile de la distanță, dacă se schimbă planurile.
Lyric T6 oferă o gamă de setări programabile pentru a se potrivi cu stilul tău de viață, inclusiv planificarea zilei de 7 zile, 5/2 zile și o singură zi, cu până la 6 setări de timp diferite pe zi.

Sistemul poate functiona prin setare directa pe termostat sau prin conectare WiFi la internet. Aplicatia gratuita Lyric poate fi descarcata 
pe toate dispozitivele Android™ sau IOS, , pe smartphone, tableta, etc, si este disponibilă pentru dispozitivele cu Google Play®, ® Apple iPhone®, iPad® si pe iTunes®.


https://getconnected.honeywell.com/ro/


Preluați controlul cu aplicația Lyric;
La plajă. În aer. La birou. Stați liniștit, știind că puteți controla termostatul inteligent T6 simplu și ușor, de oriunde, oricând.
Pentru a porni rapid, aplicația Lyric vă va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
Compatibilitatea aplicației cu sistemele Android și iOS vă permite să comandați termostatul inteligent T6, astfel încât aveți în permanență controlul asupra utilităților locuinței.
Conectați mai multe smartphone-uri și tablete la termostat, pentru toată familia.

Conectați-vă locuința:
Termostatul Lyric T6 si T6R Smart funcționează împreună cu Apple HomeKit și Google Home pentru a vă îngriji de confortul de acasă și a vă menține casa conectată, acum și în viitor.


 

Lyric știe cât timp este nevoie pentru a vă aduce casa la temperatura potrivită, înlăturați presupunerile și economisiți bani pe facturile dvs. de energie. Cereți 21 de grade la 7 AM, fără probleme, T6 stie exact cum să ajungă acolo, indiferent de temperatura exterioară. Controlul său inteligent de confort vă ajută să mențineți temperatura dorită atunci când aveți nevoie de ea. Deci, casa ta va fi întotdeauna confortabilă, oricare ar fi vremea.

Programul setabil, Geofencing Control stie cand va indepartati de casa pentru a putea opri caldura, in cazul in care ati uitat, sau, sa porneasca caldura, cand va apropiati de casa.

Si nu in ultimul rand, Honeywell Lyric SMART T6 si T6R, este primul termostat capabil sa functioneze cu toate tipurile de centrale termice clasice sau cu protocolul OpenTherm.

 

Interfață tactilă simplă.
Ecranul tactil Lyric T6 si T6R facilitează programarea, schimbarea și temperaturile superioare, cu un afișaj mare, clar și cu ghidare intuitivă pe ecran.

Aplicația Lyric vă oferă control complet asupra încălzirii casei oriunde v-ați afla, inclusiv programări și sincronizare automată cu termostatul.

 

 

 

 

 

 

 

 
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =
* Toate campurile sunt obligatorii