Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Kit pompare - mixare pentru incalzirea in pardoseala


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: 24009000108
Pret vechi: 1450.00 lei (-10%)
Pret: 1300.00 lei   (Tva inclus)

Produsul nu se afla pe stoc!
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Specificatii

Jurgen Schlosser - Grup amestec cu pompa Taconova pentru incalzirea in pardoseala.
Componente:
Pompa electronica Tacoflow2 15-60/130
Vana termostatata 20-55*C
Aerisior automan MINI
Racordare: 1" 


Componenta grupului de amestec si pompare:
(A) Piesa de conectare - Tip cot echipat cu termometru, stut pentru montarea termostatului de sigurantta (componenta optionala) si ventil de aerisire. Termometrul se poate monta pe partea opusa daca montarea grupului se realizeaza în dreapta distribuitorului.
(B) Conectarea la distribuitor - Piesa de conectare la distribuitor. Conectarea se realizeaza printr-un niplu filetat 1" avînd garnitura plata spre partea piesei de conectare si garnitura tip O-ring spre partea distribuitorului. Niplul este livrat optional. Piesa de conectare: excentric 30 mm.
(C) Pompa de recirculare - Pompa sincrona de înalta eficienta tip Tacoflow2 15-60/130 cu cablu de conectare. Dublu reglaj: turatie variabila sau Δp variabil.
(D) Piesa pivot de conectare - Faciliteaza conectarea conductei de retur la returul distribuitorului (se poate folosi un niplu identic cu cel de la poz.
(E) Vana termostatica de amestec - Vana cu 3 cai termostatica de amestec/mixare de înalta performanta hidraulica (Kvs 4,0) si temperatura reglabila 20-55°C Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Fise tehnice atasate