Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0
IRSAP Italia
Mai multe informatii

Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
IRSAP este o societate care a făcut din cercetare istoria sa şi din inovaţie prezentul său. Este o marcă care garantează calitatea în sectorul caloriferelor. O calitate care ia naştere dintr-o experienţă vastă în încălzirea locuinţelor şi dintr-un traseu coerent care a adus Societatea la nivele maxime în Italia şi străinătate.
IRSAP a luat naştere în anul 1963 în Arqua' Polesine, provincia Rovigo. Îşi începe activitatea cu producţia de calorifere din oţel turnat. Trei ani mai târziu a fost crea TESI, un calorifer tubular încă necunoscut pe piaţa italiană.
În 1981, a fost lansat pe piaţă NOVO, primul calorifer inovator de baie pentru prosoape produs în Italia. IRSAP introduce pe piaţă un mod inovator de concepere a caloriferului, înţeles nu numai ca produs de încălzire, ci şi ca obiect decorativ, îmbogăţind cu forme, culori şi funcţii, sintetizând noua semnificaţie a mărcii înregistrate “I TERMOARREDATORI”.
În 1966, IRSAP intră în sectorul climatizării propunând o serie completă de produse pentru condiţionarea aerului: iau naştere “I CLIMARREDATORI”.
În 2004, este lansată noua gamă de radiatoare electrice.
Evoluţia continuă cu care se distinge dintotdeauna tehnologia IRSAP, aplicată la procesele de producţie şi la produs, s-a dezvoltat în ultimii ani şi în direcţia esteticii, aducând valoare adăugată obiectelor care cu greu au fost percepute ca parte integrantă din amenajarea unei case, îmbinând perfect funcţia cu forma.

Kalorifere.ro comercializeaza toata gama de calorifere IRSAP, începând cele mai cunoscute maodele, Ares si Venus si continuând cu cele decorative precum Tesi, Piano, Flexo sau Curval.