Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Filtru lavabil 1 cu sita din inox si purjare Honeywell


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: FF06-1AA
Pret: 295.00 lei   (Tva inclus)
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Filtru lavabil 1" cu sita din inox autocuratare si purjare Honeywell FF06A miniplus.
Producator: Honeywell Germania
Garantie: 24 luni


Filtru lavabil 1" cu sita din inox cu autocuratare si purjare din gama Honeywell FF06A miniplus.
Produs in Germania, filtrul Honeywell este diferit de alte produse similare de pe piata datorita unui sistem patentat de auto-curatare. Impuritatile precum particule de rugina, nisip sau tesaturi vor fi oprite, iar apa care va ajunge la echipamente va fi una foarte curata. Filtrul este compus dintr-un corp propriu-zis din alama, care are filete masculine si feminine si un pahar confectionat din plastic transparent, cu proprietatea foarte importanta de a rezista la socuri. O alta componenta de baza este sita de filtrare, fabricata din otel inox ranforsat cu granulatie de 100 de microni. Aceasta sita este, practic, elementul care nu lasa sedimentele sa treaca. Ea se curata cu ajutorul presiunii exercitate de apa., impuritatile sunt fortate sa se adune in partea de jos a filtrului, de unde vor fi mai apoi evacuate. Pe langa componentele de baza, in setul de livrare sunt incluse: robinetul de purjare, olandezii cu filet exterior si o cheie pentru demontare.

Paharul filtrului este din material sintetic transparent, rezistent la socuri, (max. 40 grdC, 16 bar), iar sita de filtrare este din otel inox ranforsat cu granulatie de 100 microni. Corpul filtrului este din alama
Dimensiunile compacte permit instalarea in spatii restranse; se monteaza numai orizontal.
Sita fina opreste trecerea sedimentelor, acestea adunandu-se la partea inferioara a filtrului si poti fi evacuate cu ajutorul robinetului de purjare
Setul de livrare cuprinde: filtrul tip pahar,sita din inox, olandezi cu filet exterior,robinetul de purjare, si cheie pentru demontare.


Specificatii:
Racord filetat: 1" DN 25
Granulatie sita = 100 microni
Temperatura max = 40*C
Presiune maxima = 16 bar
Debit = 3,2 m3/h
Dimensiuni LxH = 179 x 180 mm


Protejeaza echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare impotriva distrugerii: centrale termice, boilere, instanturi, tevi, robineti, baterii, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine sau vase.
Datorita presiunii apei, sita filtrului se curata automat depunanduse in partea inferioara ulterior putand fi purjate canal.
Fata de filtrele clasice ( filtrele cu cartuse ), acest model de filtru nu are parti consumabile.
Este usor de instalat si utilizat avand o durata de viata indelungata.
 Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii