Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Elementi din aluminiu Fondital Solar 600


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: SOLAR5
Producator:  Fondital Italia
Pret vechi: 46.00 lei (-4%)
Pret: 44.00 lei   / (Tva inclus)

Produsul nu se afla pe stoc!
Zece ani garantie
Zece ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Caloriferele din aluminiu Fondital Solar S5 / 600 sunt rodul unei indelungate munci de cercetare a mai multor echipe de specialisti Italieni, rezultand un calorifer cu un desing si finisaje de exceptie.


Specificatii Fondital Solar S5:
Presiunea maxima de lucru: 16 bar
Distanta intre axe / mm: 600
Inaltime totala / mm: 657
Latime element / mm: 80
Adancime / mm: 97

Putere termica DT50 / W : 136
Putere termica DT60 / W : 172
Putere termica DT70 / W : 211
Pretul afisat este pentru un element.
Investitia in cercetare si dezvoltare, cautarea unor solutii inovatoare pentru a raspunde cerintelor in schimbare si mai specifice ale utilizatorilor finali, oferindu-le produse de calitate si, in acelasi timp, respectand mediul natural, urmarirea acestor obiective,acestea sunt iulie convingerile in pe baza carora Grupul FONDITAL a proiectat doua categorii de radiatoare SOLAR S5 si SOLAR Super.
Cele doua game lansate pe piata, capabile de a depasi orice performanta in domeniul de incalzire, nascute dintr-un proiect de cercetare infiintat in colaborare cu Universitatea din Milano, au obiectivul de a imbunatati performanta oferita de seriile anterioare de radiatoare pentru a asigura produse cu aceeasi performanta mecanica si randament, care sa permita o reducere a greutatii si, astfel, o inertie termica mai buna. Acest lucru a dat nastere la S5 gama de radiatoare din aluminiu cu cel mai bun raport putere greutate si produs unic, care se poate lauda 4 brevete de inventie, si Super, care prezinta chiar 5 brevete.
Generatia Solar S5 si Super poseda un brevet pe parte ornamentala (intrucat acestea pastreaza acelasi design estetic si aceeasi finisare meticuloasa a tuturor radiatoarelor anterioare FONDITAL) si un brevet pentru structura lamelelor laterale, tehnologie dezvoltata pe baza simularilor si testelor termo-fluido-dinamice in camera climatica.
Un alt brevet sunt deschiderile(fantele) de pe partea posterioara a radiatorului, care permit un schimb de caldura mai mare prin convectie. Ultimul brevet se refera la noul dop de etansare al radiatorului.
Noul dop fabricat din otel acoperit cu aluminiu pentru a evita coroziunea si tratat cu Alleternum(rasina brevet Fondital) nu este sudat spre deosebire de gama anterioara, etanseitatea fiind asigurata de o garnitura o-ring, astfel eliminand acel buzunar din dopurile anterioare unde se depuneau reziduuri din instalatie.
Noul dop nu prezinta suduri,fiind eliminata problema bavurii din zona dopului rezultata din procedeul de sudura astfel eliminand problema coroziunii din partea inferioara a radiatorului.


Mai puternic, mai usor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Solar S5 si Super FONDITAL prezinta pe scurt, un randament mai mare, costuri scazute la transport, economie de energie datorita volumului redus de agent termic.
Ca si gamele anterioare S5 si Super au, de asemenea, o rezistenta la presiune de spargere de pana la 60 bar.

Film de prezentare DOP INOVATIV:
https://www.youtube.com/watch?v=eKmI67hwflA

Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii