Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Distribuitor 9 circuite din inox cu debitmetre si robineti termostatati


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: FBWMSST0940142P0
Producator:  Purmo
Pret vechi: 995.00 lei (-11%)
Pret: 885.00 lei   (Tva inclus)
Specificatii

Distribuitor - colector Purmo PREMIUM din inox cu 9 circuite, debitmetre si robineti termostatati pentru sistemele de incalzire in pardoseala sau cu radiatoare.
Specificatii:
Dimensiuni distribuitor / colector: L 553 x H 361 x A 90
Numar de circuite: 9 
Indicatori de debit 0-6 l/min
Etichete din plastic pentru denumirea circuitelor
Racord olandez cu filet 1” cu garnitură plată
Dop de închidere 1”
Aerisitor automat și robinet de golire/umplere
Interaxul ieșirilor de 50 mm pentru racorduri eurocon ¾”
Suporturi de montaj cu amortizare de vibrații


Distribuitoarele sunt fabricate din otel inoxidabil de înaltă calitate având profilul de 40x40mm. Comparativ cu cel echivalent cu sectiunea transversală circulară de 1”, acest profil se caracterizează printr-un volum mai mare și rezistență hidraulică de curgere mai scăzută. Fiecare distribuitor este etichetat individual prin gravare cu laser, astfel, pe lângă numărul de serie și logoul Purmo, există și un cod QR care trimite la manualul de instrucțiuni !

Indicatori de debit revoluționari, pe lângă facilitatea de blocare și memoria presetată, permit deșurubarea și curățarea accesoriilor din sticlă de impurităţile din instalaţie fără a fi necesară desfacerea întregului distribuitor. Nu este necesară înlocuirea indicatorilor murdari !

Distribuitorul PREMIUM este echipat cu aerisitor automat, care elimină aerul din instalație! Acesta este un element foarte important, în special pentru sistemele de încălzire și răcire prin perete sau tavan, unde aerisirea manuală este mult mai dificilă decât în cazul sistemelor de încălzire și răcire prin pardoseală.
Valvele termostatice de pe returul distribuitorului sunt potrivite pentru montarea ambelor tipuri de servomotoare termice M30x1,5 - versiunile Premium şi respectiv Object Line.
Distribuitorul este echipat cu racord olandez cu filet 1”, care permite folosirea unor robineți cu bilă uzuali !Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii