Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Clapeta antirefulare de capat 110 mm


Opinia clientilor:
3.69 / 100 voturi
Cod produs: CARC110
Producator:  Capricorn
Pret vechi: 150.00 lei (-6%)
Pret: 140.00 lei   (Tva inclus)
Doi ani garantie
Doi ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Specificatii

Clapeta antiretur pentru capatul canalizarii de 110 mm, este recomandata pentru montajul in fose, in camine, sau in locuri de deversare a apei de canalizare.
Diametru: 110 mm
Lungime: 122 mm


Clapeta anirefulare, clapeta de sens, sau supapa antiretur pentru canalizare:
Un astfel de mecanism este util celor care locuiesc la parter sau la etajele in ferioare ale blocurilor si nu au canalizare separata de coloana principala a blocului, celor care au garaje la nivelul solului dotate cu sifoane de evacuare a apei, dar si celor care locuiesc la curte si beneficiaza de o retea de canalizare exterioara. În acest din urma caz ea se monteaza pentru a evita refularea apelor uzate din reteaua stradala, în perioadele critice (ploi abundente, înfundare). Atentie! O astfel de clapeta necesita întretinere periodica si se monteaza pe traseul dintre baia ta si reteaua stradala. Aceasta are rolul de a închide coloana de scurgere a apelor reziduale din baie si bucatarie. Ea actioneaza ca o supapa de sens, închizând etans conducta de scurgere în caz de inundatie, înfundarea conductelor sau atunci când tubulatura de scurgere nu face fata debitului.Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii