Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0

Calorifer de baie Purmo Santorini C 900x1800


Opinia clientilor:
0.00 / 0 voturi
Cod produs: SAC1809
Producator:  Purmo
Pret: 1168.00 lei   (Tva inclus)
Zece ani garantie
Zece ani garantie

Garantia este acordata de producator numai pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Livrare in toata tara
Livrare in toata tara

Produsul care poarta aceasta sigla poate fi livrat in toata tara prin firma de curierat rapid.
Specificatii

Radiatorul Purmo Santorini C 887x1764 este fabricat in Austria pe linie de productie de ultima generatie în tehnologie „on” cu colectoarele orizontale amplasate pe colectoarele verticale. In plus, Santorini C se caracterizeaza prin colectoarele orizontale sub forma unui arc, oferind un aspect elegant.


Radiatoarele destinate special camerei de baie trebuie sa indeplineasca in mod obligatoriu cateva conditii. In primul rand, trebuie sa reziste cu brio umiditatii inerente care apare, sa poata fi folosite pentru uscarea prosoapelor si , nu in ultimul rand, sa aiba si un rol decorativ.
Purmo a creat o gama de radiatoare de baie special pentru acest scop, punand la dispozitia clientului modele dintre cele mai diverse. Fiecare model de radiator port-prosop se remarca printr-un design deosebit, pentru ca fiecare client sa aiba posibilitatea de a gasi varianta potrivita gusturilor sale. Produsele sunt comercializate in culoarea alb RAL 9016, insa la comanda se poate alege orice culoare din cele peste 200 din paletarul RAL.
Radiatoarele port-prosop oferite sunt rezistente multumita faptului ca procesul de vopsire se realizeaza in doua etape: anaforeza si prafuire electrostatica. Ele sunt dotate cu un sistem de instalare pe perete, prin care se poate regla adancimea de montare. Garantia oferita este de zece ani, ceea ce arata increderea fabricantului in calitatea si performantele produselor. Radiatoarele Purmo respecta toate standardele si normele de calitate europene ISO 9000 si norma de protectie a mediului ISO 14001.
Modelul SANTORINI este cel mai popular calorifer port-prosop de la Purmo, intrunind toate criteriile enumerate mai sus.


Specificatii calorifer de baie Purmo Santorini C:
Presiunea maxima de lucru: 10 bar
Temperatura maxima:  110°C 
Bransamentul:  patru stuturi de racordare cu diametrul de 1/2"
Dotarea: sistem de montare cu reglare a distantei dintre radiator si perete, sistem de dezaerisire manual, capac de obturare;
Presiunea MAX : 10 bar
Temperatura MAX: 110*C
Culoare: alb
Greutate kg: 25,2
Adancime reglabila: 97-109 mm
Inaltime mm: 1764
Latime mm: 887
Numar de elementi: 36
Putere termica W: 1809


 



Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.
Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:



+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii