Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Robinetii pentru calorifere Heimeier au cel mai bun raport calitate-pret



Pentru a beneficia de o temperatura constanta in zilele friguroase de iarna va recomandam robinetii pentru calorifer. Beneficiile acestor dispositive sunt incontestabile iar pentru a avea temperatura dorita in fiecare incapere din locuinta voastra este necesar sa va montati pe fiecare calorifer astfel de robineti. Asadar, fiecare membru al familiei vostre va beneficia de temperatura pe care o doreste indiferent de cat de frig este afara.

Daca e sa vorbim despre ce fel de robineti ar trebui sa alegeti pentru caloriferele casei, atunci optati pentru cei de la Heimeier. Firma germana reprezinta simbolul calitatii fiind recunoscuta la nivel mondial si obtinand de patru ori consecutiv locul intai la cel mai prestigios test organizat de catre asociatia consumatorilor independenti din Germania. De asemenea, in Olanda si Belgia, firma Heimeier ocupa locul 1 in ceea ce priveste robinetele si capetele termostat. La noi in tara, robinetii pentru calorifere Heimeier sunt unele dintre cele mai cautate produse de acest gen.

Robinetii pentru calorifere Heimeier au in componenta un cap termostat si un robinet de radiator. Odata montat pe calorifer, robinetul termostatic va face un reglaj continuu, mentinand temperatura interioara la o valoare constanta, indiferent de scaderea temperaturii exterioare. Totodata, robinetii Heimeier permit reglarea temperaturii in raport cu cerintele individuale, asigurand confortul termic pentru fiecare utilizator in parte. Capul termostatic al robinetului are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28 de grade Celsius, dar si posibilitatea blocarii setari la o anumita valoare a temparaturii. Carcasa capului Heimeier este confectionata din plastic extrem de rezistent la actiunile mecanice.

Sunt rezistenti la coroziune si asta datorita faptului ca sunt confectionati din bronz, material rezistent la distrugere progresiva. Datorita suprafetei interioare bine finisate, robinetii pentru calorifere Heimeier sunt caracterizati printr-o rezistenta hidraulica scazuta cu un minim de zgomot in modul cel mai silentios. Specialistii sustin ca odata montati robinetii pentru calorifere Heimeier veti economisi energie termica chiar si cu 20%. Un alt avantaj al acestor produse consta in faptul ca toate capetele termostat sunt prevazute cu senzor de temperatura cu lichid. Heimeier a fost prima firma din lume care a produs pentru prima data capete termostat dotate cu acest tip de senzor. Cei 30 de ani de experienta au demonstrat ca numai capul termostat cu senzor cu lichid asigura o reglare foarte buna a temperaturii, si ofera garantia unei functionari corespunzatoare a instalatiei.

Montarea se executa destul de usor, iar daca veti respecta intocmai indicatiile de instalare veti avea un produs care va functiona pentru o perioada mare de timp la capacitate maxima. Extem de eficiente, aceste dispozitive au dimensiuni reduse atat in lungime cat si in diametru, sunt usoare, subtiri si asigura o etansare perfecta. Mai mult decat atat, resortul puternic de pe axul robinetului protejeaza contra blocarii dupa o perioada mai lunga de timp de inchidere la maxim. Robinetii pentru calorifere de la Heimeier au cel mai bun raport calitate-pret si va veti convinge cum costul lor este amortizat in cel mai scurt timp.

 

Simplu, comod si economic cu capul termostatat electronic de la Honeywell

Nimic nu ne satisfice mai mult iarna decat confortul din propria casa. Cand afara mercurul termometrelor indica mult sub zero grade, caldura din casa noastra ne da o stare de bine care nu se compara cu nimic altceva. Intr-o zi geroasa ne place sa vedem familia incalzita si fericita. Dar pentru a ne asigura acest confort trebuie sa bagam adanc mainile in portofel pentru a investi in sisteme de inc