Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Kermi companie germana cu traditie in producerea caloriferelor din otel



Kermi este o companie germana de traditie, care se mandreste cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul instalatiilor de incalzire. Datorita calitatii incontestabile a produselor, dar si inovatiilor aduse de-a lungul anilor, Kermi se numara acum printre cei mai importanti producatori de pe piata. Acum 25 de ani, Kermi a pus bazele corpurilor de incalzire de temperatura scazuta, iar pe parcurs a adus numeroase imbunatatiri si a impus noi standarde. Caloriferele Kermi sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, care ofera siguranta si functionalitate optima.

Cea mai importanta inovatie creata de Kermi este tehnologia X2, care ofera clientilor un confort sporit, folosind o cantitate redusa de energie. Caloriferele care functioneaza pe baza acestei tehnologii utilizeaza principiul circuitului in serie, in locul celui in paralel. In cazul celui vechi, placile se incalzeau simultan, ceea ce ducea la o risipa de energie. Principiul X2 al circuitului in serie consta in faptul ca placa frontala se incalzeste prima, radiind caldura, in timp ce cea din spate se incalzeste foarte putin. Folosind aceasta tehnologie unica, radiatorul atinge capacitatea de incalzire maxima cu 25% mai repede, cantitatea de caldura din timpul functionarii normale este de pana la doua ori mai mare, iar cheltuielile sunt cu 11% mai mici.

Produsele fabricate de Kermi care functioneaza pe baza tehnologiei X2 au fost recunoscute la nivel international la mai multe competitii de profil. Astfel, caloriferul panou din otel Kermi Therm X2 a primit premiul Plus X din partea forului "Plus X Award", primind si titlul de "Cel mai bun produs al anului 2012" la categoria produse de incalzire si climatizare. Mai mult, la expozitia ISH - Frankfurt 2013 a fost recompensat cu titlul de "Best of SHK Award" datorita tehnologiei si calitatii de exceptie, dar si gradului inalt de eficienta energetica.   Kermi produce radiatoare compacte Therm X2 cu fata plana sau profilata, cu sau fara ventil incorporat. Radiatoarele cu fata plana au suprafata frontala neteda, sunt dotate cu placi laterale si capac decorativ. Datorita designului armonios si formei deosebite, un astfel de calorifer se potriveste in orice tip de incapere.

Reglajul se realizeaza cu finete, iar randamentul este bun, deoarece foloseste o cantitare redusa de apa. Radiatoarele cu suprafata profilata au grilaj superior si placi laterale cuprinse in furnitura de serie si un randament foarte ridicat. Pot fi folosite pentru orice sursa de caldura, indiferent ca vorbim de instalatii de incalzire obisnuite, gaz, combustibil lichid sau energie solara. La acestea se adauga radiatoarele decorative, cele care imbina performantele specifice marcii Kermi cu un aspect deosebit. Disponibile intr-o diversitate de forme, caloriferele ornamentale pot satisface pana si cele mai exigente gusturi si se pot incadra in cele mai uimitoare decoruri. Mai mult, Kermi nu se limiteaza la a oferi clientilor calorifere in culoarea standard, alba.

Orice tip de radiator poate beneficia de vopsire individualizata, in orice culoare din paletarul RAL Classic. Caloriferele din otel Kermi se bucura de renumita calitate germana, imbinata cu cele mai moderne tehnologii in domeniu. Confortul si costurile de incalzire reduse sunt principalele atuuri ale brandului Kermi, la care se adauga functionalitatea, distributia optima a caldurii, dar si modelele armonioase si moderne. Kermi ofera calorifere de diferite dimensiuni, forme si culori, totul pentru ca tu sa ai parte de un produs exact asa cum ai visat.

Caloriferele de baie de la Purmo dau o alta fata incaperii

De la an la an accesoriile de baie evolueaza fulminant iar printre elementele care au starnit interesul designerilor se numara si caloriferele. Specialistii au reusit sa aduca o imbunatatire majora acestor produse, multi dintre cumparatori fiind incantati sa constate ca noile calorifere aparute pot constitui adevarate obiecte de decor. Astfel, caloriferele vechi si inestetice care ocupau mult loc

Calorifere din otel pentru baie Bianco

In zilele friguroase de iarna, tot ce iti doresti este sa ajungi acasa si sa faci un dus sau o baie fierbinte. Pentru ca atmosfera din camera de baie sa fie una placuta, trebuie neaparat ca temperatura sa fie una ridicata si sa iti permita sa te relaxezi in cada oricat timp ai nevoie. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa iti cumperi un radiator de baie de calitate, care sa iti ofere toata ca

Tipuri de calorifere otel

 Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, iar durata de viata este una indelungata. Marca Purmo, parte a concernului finlandez Rettig Heating, cel mai important producator de calorifere din Europa, a adus primele ca