Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Distribuitoare Jurgen Schlosser. Calitatea este standardul de referinta pentru Jurgen SchlosserNimic nu se compara cu un produs a carei calitate este conforma cu cele mai inalte standarde. Nu de putine ori atunci cand am vrut sa facem o achizitie nu ne-am uitat la banii din portofel ci in primul rand am cautat un produs de top care sa ne satisfaca toate exigentele.

In materie de sisteme de incalzire nu trebuie sa facem rabat si ar trebui sa alegem tot ce este mai bun, astfel incat produsele pe care le cumparam sa aiba o durata de viata mai mare fata de altele similare. Daca stam bine si cumpanim, cand gasim un produs care sa ne satisfaca atat in privinta calitatii cat si a costului inseamna ca suntem persoane privilegiate si nu ar trebui sa mai stam pe ganduri ci sa cumparam produsul cat mai repede cu putinta.

Din niciun sistem de incalzire nu ar trebui sa lipseasca distribuitoarele, iar aici va recomandam pe cele de la Jurgen Schlosser, singurele care pot satisface cei mai exigenti clienti. Firma germana Jurgen Schlosser concepe si produce armaturi de calitate superioara si subansambluri pentru tehnica de incalzire. Produsele inovative, precum si imbunatatirea continua a calitatii duc la atingerea scopului, acela de a-si satisface maxim clientii. Jurgen Schlosser a fost infiintata in 1996 si a reusit in scurt timp sa se impuna ca partener inovator si de incredere in domeniul incalzirii. La baza produselor stau competenta si experienta in domeniu, iar principiile si standardele firmei includ si asigurarea calitatii. Inaltele standarde de calitate sunt garantate de utilizarea exclusiva de produse supuse unui control constant.

Gama de distribuitoare de la Jurgen Schlosser se disting printr-o geometrie frumoasa si clara, cu suprafete netede si lucioase ce se pot conecta la reteaua de incalzire cu record Dn 25 prin intermediul a doi robineti sferici de izolare. Corpul distribuitoarelor este fabricat din teava rentangulara din inox, dotate cu ventile termostatice si rozete albe de manevrare. Distribuitoarele Jurgen Schlosser au in componenta aerisitoare si robinete de golire/ umplere din alama nichelata, atat pentru tur cat si pentru retur.Echilibrarea la reteaua de incalzire se poate realiza rapid fara a fi necesare aparate de masura si reglaj suplimentare, ci doar folosind indicatoarele de debit din dotarea standard a distribuitorelor. Indicatorele de debit ale distribuitorelor Jurgen Schlosser dispun de un vizor transparent detasabil cu o rozeta de inchidere si reglare. Rotirea acesteia in sensul acelor de ceasornic duce la micsorarea debitului pana la oprirea completa a curgerii. De asemenea, mai sunt prevazute cu inele de sigilare astfel incat modificarea accidentala sa nu poata fi posibila.

Cu aceste detalii speram ca v-am starnit interesul asupra distribuitoarelor Jurgen Schlosser si ati inteles ca sunt produse fiabile menite sa va satisfaca cele mai riguroase cerinte. Amintim ca acest lucru nu ar fi posibil daca procesul de productie nu ar fi imbunatatit permanent pentru a rezulta un produs cu un standard cat mai ridicat, de cea mai buna clasa. Adecvate pentru toate corpurile de incalzit, distribuitoarele Jurgen Schlosser confera o nota aparte si completeaza astfel un intreg sistem de incalzire.

Tipuri de calorifere otel

 Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, iar durata de viata este una indelungata. Marca Purmo, parte a concernului finlandez Rettig Heating, cel mai important producator de calorifere din Europa, a adus primele ca

Caloriferele de baie de la Purmo dau o alta fata incaperii

De la an la an accesoriile de baie evolueaza fulminant iar printre elementele care au starnit interesul designerilor se numara si caloriferele. Specialistii au reusit sa aduca o imbunatatire majora acestor produse, multi dintre cumparatori fiind incantati sa constate ca noile calorifere aparute pot constitui adevarate obiecte de decor. Astfel, caloriferele vechi si inestetice care ocupau mult loc

Calorifere din otel pentru baie Bianco

In zilele friguroase de iarna, tot ce iti doresti este sa ajungi acasa si sa faci un dus sau o baie fierbinte. Pentru ca atmosfera din camera de baie sa fie una placuta, trebuie neaparat ca temperatura sa fie una ridicata si sa iti permita sa te relaxezi in cada oricat timp ai nevoie. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa iti cumperi un radiator de baie de calitate, care sa iti ofere toata ca