Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Caloriferele de baie de la Purmo dau o alta fata incaperiiDe la an la an accesoriile de baie evolueaza fulminant iar printre elementele care au starnit interesul designerilor se numara si caloriferele. Specialistii au reusit sa aduca o imbunatatire majora acestor produse, multi dintre cumparatori fiind incantati sa constate ca noile calorifere aparute pot constitui adevarate obiecte de decor.

Astfel, caloriferele vechi si inestetice care ocupau mult loc au fost date uitarii, fiind inlocuite cu cele de ultima generatie avand dimensiuni mult reduse fata de cele clasice. Indiferent de cat de mic este spatiul din baia dumneavostra, noile calorifere pot fi montate cu incredere si asta pentru ca din multitudinea de modele aflate spre comercializare cu siguranta veti gasi un anumit tip care sa se incadreze perfect in camera dumneavostra de baie. Iar pentru ca sa va usuram alegerea va vom vorbi in cele ce urmeaza de caloriferele de baie de la Purmo.

Dupa cum bine stiti caloriferele nu pot lipsi din baia dumneavostra, acestea fiind create pentru a va asigura confortul termic. In schimb,  caloriferele de baie Purmo au o dubla calitate, in primul rand incalzesc incaperea in care sunt montate, iar in al doielea rand pot mentine uscate atat halatele de baie cat si prosoapele. Astfel, veti avea in orice moment obiecte calde si uscate atunci cand veti face un dus. Purmo are o bogata varietate de modele de calorifere de baie de diferite dimensiuni, design si culori, astfel va veti convinge singuri ca au un rol important in propria dumneavostra baie. Mai mult decat atat, acestea pot acoperi orice necesitate de incalzire si tocmai din acest motiv pot fi montate in orice loc din baia dumneavostra.

Specialistii sustin ca datorita calitatii deosebite si a durabilitatii in timp, veti reusi sa folositi multi ani la rand caloriferele de baie de la firma Purmo.Atunci cand doriti sa achizitionati un calorifer de cele mai multe ori elementul principal il constituie pretul, dar este bine de stiut faptul ca un cost mic nu garanteaza eficienta caloriferelor. Pretul mic poate fi tentant dar trebuie sa tineti cont de faptul ca din cauza umezelii caloriferele de baie se deterioreaza mai repede atragand noi cheltuieli suplimentare.Tocmai de aceea primordial ar trebui sa fie calitatea si durabilitatea acestor produse, iar caloriferele de baie de la Purmo nu fac rabat de la acestea.

In concluzie, atunci cand ati decis sa cumparati calorifere pentru baie trebuie sa tineti cont de un tot unitar cum ar fi, costul, durabilitatea materialului din care sunt confectionate, garantia si designul, iar Purmo vi le ofera pe toate acestea din plin. Caloriferele de baie de la Purmo au o garantie de 10 ani </a>si respecta toate standardele si normele de calitate europene ISO 9000 si norma de protectie a mediului ISO 14001. Tocmai de aceea merita sa cumparati caloriferele de baie de la Purmo pentru ca in timp veti constata ca ati facut alegerea corecta. Mai mult decat atat, acestea vor schimba complet imaginea camerei de baie datorita designului modern.

Te mai pot interesa:

Calorifere din otel pentru baie Bianco

In zilele friguroase de iarna, tot ce iti doresti este sa ajungi acasa si sa faci un dus sau o baie fierbinte. Pentru ca atmosfera din camera de baie sa fie una placuta, trebuie neaparat ca temperatura sa fie una ridicata si sa iti permita sa te relaxezi in cada oricat timp ai nevoie. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa iti cumperi un radiator de baie de calitate, care sa iti ofere toata ca

Kermi companie germana cu traditie in producerea caloriferelor din otel

Kermi este o companie germana de traditie, care se mandreste cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul instalatiilor de incalzire. Datorita calitatii incontestabile a produselor, dar si inovatiilor aduse de-a lungul anilor, Kermi se numara acum printre cei mai importanti producatori de pe piata. Acum 25 de ani, Kermi a pus bazele corpurilor de incalzire de temperatura scazuta, iar pe pa

Tipuri de calorifere otel

 Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, iar durata de viata este una indelungata. Marca Purmo, parte a concernului finlandez Rettig Heating, cel mai important producator de calorifere din Europa, a adus primele ca