Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0
Calorifere Robineti termostatati Termostate ambient Accesorii
Caloriferele din aluminiu Fondital, satisfactie deplina
Fiecare dintre noi ne dorim ca in zilele friguroase de iarna propria locuinta sa fie incalzita, in mod corespunzator. Deoarece casa este oaza de liniste si confort pentru fiecare, locul in care ne incarcam bateriile si uitam de grijile cotidiene este bine sa o facem asa cum o dorim si sa o dotam cu tehnologie de ultima generatie.
» Citeste
Distribuitoare Jurgen Schlosser. Calitatea este standardul de referinta pentru Jurgen Schlosser
Nimic nu se compara cu un produs a carei calitate este conforma cu cele mai inalte standarde. Nu de putine ori atunci cand am vrut sa facem o achizitie nu ne-am uitat la banii din portofel ci in primul rand am cautat un produs de top care sa ne satisfaca toate exigentele.
» Citeste
Kermi companie germana cu traditie in producerea caloriferelor din otel
Kermi este o companie germana de traditie, care se mandreste cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul instalatiilor de incalzire. Datorita calitatii incontestabile a produselor, dar si inovatiilor aduse de-a lungul anilor, Kermi se numara acum printre cei mai importanti producatori de pe piata. Acum 25 de ani, Kermi a pus bazele corpurilor de incalzire de temperatura scazuta, iar pe parcurs a adus numeroase imbunatatiri si a impus noi standarde. Caloriferele Kermi sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, care ofera siguranta si functionalitate optima.
» Citeste
Caloriferele de baie de la Purmo dau o alta fata incaperii
De la an la an accesoriile de baie evolueaza fulminant iar printre elementele care au starnit interesul designerilor se numara si caloriferele. Specialistii au reusit sa aduca o imbunatatire majora acestor produse, multi dintre cumparatori fiind incantati sa constate ca noile calorifere aparute pot constitui adevarate obiecte de decor.
» Citeste
Calorifere din otel pentru baie Bianco
In zilele friguroase de iarna, tot ce iti doresti este sa ajungi acasa si sa faci un dus sau o baie fierbinte. Pentru ca atmosfera din camera de baie sa fie una placuta, trebuie neaparat ca temperatura sa fie una ridicata si sa iti permita sa te relaxezi in cada oricat timp ai nevoie. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa iti cumperi un radiator de baie de calitate, care sa iti ofere toata caldura de care ai nevoie.
» Citeste
Tipuri de calorifere otel
 Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, iar durata de viata este una indelungata. Marca Purmo, parte a concernului finlandez Rettig Heating, cel mai important producator de calorifere din Europa, a adus primele calorifere compacte din otel pe piata din Romania.  
» Citeste