Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0


Robineti si armaturi Schell GermaniaSiguranta de folosire o gasiti doar la robinetii si armaturile Schell


Cand vrem sa cumparam un obiect personal de cele mai multe ori cautam in primul rand pretul produsului. Asta se intampla de obicei, dupa care cautam si calitatea. Ideal ar fi ca lucrurile sa fie tocmai invers, in primul rand ar trebui sa primeze calitatea si abia apoi pretul. Ca lucrurile nu stau asa se intampla cu un anumit motiv si anume, lipsa mare a banilor. Salariul in primul rand se duce pe facturile ce trebuiesc platite fara intarziere, apoi pe cosul de cumparaturi, iar la urma daca mai ramane ceva ne gandim sa luam ceea ce trebuie pentru casa.

De cele mai multe ori incercam sa inlocuim ceea ce s-a defectat, iar de obicei accesoriile sistemelor de apa si incalzire se strica cel mai repede. De ce? Tocmai din cauza a ceea ce va spuneam mai sus, obiectele le-am achizitionat pe baza pretului lor si nu a calitatii.

Se stie ca accesoriile sunt unele dintre cele mai importante produse daca dorim ca un ansamblu sa functioneze la parametri cei mai inalti. Iar in acest articol vom vorbi despre robineti si armaturi, fara de care un sistem de apa sau incalzire nu poate functiona cum trebuie. Daca e sa intocmim un top al calitatii in ceea ce priveste robinetii si armaturile sanitare, primul loc l-ar ocupa cu siguranta produsele de la Schell. Nu numai pentru faptul ca firma se prezinta cu o experienta de peste 80 de ani in domeniu, dar tot ceea ce produce si comercializeaza Schell prezinta siguranta in functionare precum si o durata mare de viata a produselor. Veti fi extrem de multumiti de aceste dispozitive deoarece raportul calitate pret este unul foarte bun. Fie ca vorbim despre baterii manuale pentru lavoar, dus, robinete de spalare WC si pisoare, robinete coltare, armaturi pentru instalatii de gaz si încalzire, sau robinete pentru racordarea aparatelor, cum ar fi ma?ina de sp?lat rufe sau vase, toate au fost concepute pentru a va satisface pe deplin.

Pentru robinetii si armaturile de la Schell sunt folosite in procesul de fabricatie materiale de cea mai buna calitate ceea ce va vor oferi siguranta in functionare. Un alt atu al acestor produse consta in faptul ca oricat de dura ar fi apa nu vor exista depuneri sau reziduri deoarece lagarul de ungere nu intra in contact cu apa, iar acest aspect va duce la o durata mai mare de viata fata de alte produse similare. Toti robinetii si armaturile de la firma germana Schell se vor potrivi in orice spatiu din locuinta vostra, fiind recomandate si in grupuri sanitare publice, comerciale, in locuri unde sunt solicitate de un numar mare de utilizatori. Datorita tehnologiei avansate aceste produse duc la reducerea considerabila a consumului de apa in cazul sistemelor de spalare a WC-urilor si pisoarelor si asta deoarece forta jetului poate fi ajustata. Montarea robinetilor si armaturilor de la SCHELL se realizeaza extrem de simplu iar etanseitatea lor este una dintre cele mai sigure.

Detector de gaze portabil Honeywell EzSense

Detector portabil de scurgeri de gaze Honeywell EzSense ZPFL1. Detectorul portabil de gaz EzSense de la Honeywell este foarte usor de folosit, dupa cum urmeaza. Se porneste cu ajutorul unui buton, moment in care se va auzi o alarma, iar toate cele trei becuri vor palpai. Dupa 20 de secunde, timp in care obiectul isi face incalzirea, va ramane setat pe culoarea verde, semn ca functioneaza si este g

Filtru cu sita din inox si purjare Honeywell 1/2

Filtru fin cu purjare manuala si sita din inox Honeywell MiniPlus FF06 1/2'' AA protejeaza impotriva distrugerii echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare precum: centrale termice, boilere, instanturi, tevi, robineti, baterii, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine sau vase. Datorita presiunii apei, sita filtrului se curata automat depunanduse in partea inferioara