Kalorifere.ro
Info line:
0729.242.626 - 021.330.3272
0
Calorifere Robineti termostatati Termostate ambient Accesorii
Robineti si armaturi Schell Germania
Siguranta de folosire o gasiti doar la robinetii si armaturile Schell Cand vrem sa cumparam un obiect personal de cele mai multe ori cautam in primul rand pretul produsului. Asta se intampla de obicei, dupa care cautam si calitatea. Ideal ar fi ca lucrurile sa fie tocmai invers, in primul rand ar trebui sa primeze calitatea si abia apoi pretul. Ca lucrurile nu stau asa se intampla cu un anumit motiv si anume, lipsa mare a banilor. Salariul in primul rand se duce pe facturile ce trebuiesc platite fara intarziere, apoi pe cosul de cumparaturi, iar la urma daca mai ramane ceva ne gandim sa luam ceea ce trebuie pentru casa.
» Citeste
Detector de gaze portabil Honeywell EzSense
Detector portabil de scurgeri de gaze Honeywell EzSense ZPFL1. Detectorul portabil de gaz EzSense de la Honeywell este foarte usor de folosit, dupa cum urmeaza. Se porneste cu ajutorul unui buton, moment in care se va auzi o alarma, iar toate cele trei becuri vor palpai.
» Citeste
Filtru cu sita din inox si purjare Honeywell 1/2
Filtru fin cu purjare manuala si sita din inox Honeywell MiniPlus FF06 1/2'' AA protejeaza impotriva distrugerii echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare precum: centrale termice, boilere, instanturi, tevi, robineti, baterii, cazi de baie sau jacuzzi, cabine dus, masini pentru spalat haine sau vase.
» Citeste